Blogglista - Dag 11

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.Något jag oroar mig för: Framtiden.

Blogglista - Dag 10

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


Jag tror den här bilden faktiskt togs igår, men med tanke på att jag hade samma sak på mig idag också så gör det inte allt för mycket tycker jag ^^

Jag hade på förmiddagen på mig ett par shorts och ett svart linne med Che på. När jag åkte in till stan så bytte jag till blåa jeans som jag hade upprullade under dagen så de var som shorts, och sen när det blev kallare så rullade jag ner dom igen. Hade även på mig en grå tjocktröja på kvällen.
Sen hade jag solbrillor, svarta underkläder och svarta strumpor med gitarrer på. Samt en svart och vit rutig ryggsäck och ett par svarta fakeconverse.

Blogglista - Dag 9

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Jag vet inte om jag har just en enda person som jag tycker ska vara min allra bästa bästis vän. Det finns många jag tycker om, för olika anledningar också. Så jag laddar upp ett par bilder på mig och ett par vänner jag tycker extra mycket om :)


Bild på mig och Elon från förra sommaren ^^,


Bild på mig och Linus från i Maj förra året.


Bild på mig och Kajsa efter en Mimikrykonsert 2006


Min lillebror och jag, runt 2007 skulle jag tro.


Ida och jag 2008 :)

Som den tidningskändis jag är..

Jag har vart med i tidningen väldigt många gånger i mitt liv faktiskt.
Sökte runt lite på arbetarbladet och GD idag och hittade ett par artiklar, men långt ifrån alla.

Om man räknar bort mina insändare, artiklar jag skrivit själv till Prima och små grejer som "Jag tycker att", när jag fyllde 18 och sådant jag vart med i, så har jag fortfarande vart med många gånger.

Dels småsaker som att jag har blivit intervjuat i och med event som Miljötinget och att jag vart på spelningar och sådant.
Dels saker där jag själv har vart en av "huvudpersonerna" i artikeln.

Ex har jag vart med i en artikel om mopedstölder i Gävle. Där var jag och Jonas Olsson med på bild, och artikeln handlade om när hans moped blev stulen när vi var på McDonalds och åt.
Jag har även vart med i en artikel om den kassa busstrafiken till Forsbacka. Där jag och min syster var med på bild, och artikeln handlade om hur vi hade haft problem med bussarna.

Jag har vart med i en artikel om problemen på sofiedalsskolan, där jag blev intervjuad om vad jag tyckte om det.
Jag har vart med i en artikel om problem med rån och våld i Gävle, där jag blev intervjuad om hur jag upplevde det samt var med på bild.
Jag har vart med i en artikel om när vi målade om vårt klassrum när jag blev 11 år, där jag berättade att det var ganska jobbigt att måla ett klassrum men eftersom vi var många kunde vi bara bytas av.

Jag kommer inte ens ihåg alla gånger jag har varit med, och jag kunde tyvärr inte hitta alla när jag sökte heller.
Jag har ex kvar bilden på mig och Jonas hemma urklippt, men den gick inte att hitta på nätet. Jag har även en bild på mig och Oggy som kysser varandra framför scenen i boloungern som var "dragarbilden" till en artikel om bolougnerfesten. Men där nämndes vi inte med namn eller i texten, så hittade inte den.


Bild ifrån Miljötinget när det var på Polhemsskolan. Sista året jag var tyvärr.


När vi på Prima testade glassar. Lite fusk eftersom jag skrivit denna artikel själv, men jag gillar bilden ^^,


Från när jag och syrran var med i artikeln om bussproblemen.


Jag skriver inte detta inlägg för att skryta eller så, trots min fyndiga rubrik, utan för att det är ganska roligt att se tillbaka och minnas.
Många brukar säga att jag är en linslus, eftersom jag även ett par gånger medverkat i radio och på tv också.
Jag vet själv att när jag går på stan och ser en person som ser ut att komma från en nyhetskanal (tv/radio/tidning) så är det så att de typ dras till mig. Seriöst, massa folk går förbi och de går alltid fram till mig.
Beror nog på att jag är så pass självsäker på mig själv och antagligen visar det utåt. Dessutom så tackar jag ju alltid ja till att vara med också ^^,

Blogglista - Dag 8

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag biter på naglarna, jag antar att det är ganska onödigt, egentligen.
Bättre än så kan jag inte komma på, utan att vara allt för oseriös, eller seriös för den delen.

Jag borde kollat igenom denna lista lite nogare innan jag publicerade den.
Visserligen kan jag byta ut och ta bort saker genom att bara redigera första inlägget med listan, men jag är för lat.

För att inlägget inte ska bli för kort, kan ni få en söt bild på mig :)


Mysig helg med sol! :)

Har haft en otroligt mysig helg med festligheter, umgänge och sol!

Fredagen så var jag in till Vasaskolan på dagen och kollade på Elon och Linneas utställning. Sen var jag hem och käkade och spelade lite tv-spel innan jag åkte in till stan igen och drog till Pontus i Andersberg. Där var det fest med ung vänstrarna och lite annat nära folk. Många skratt, massa ciggpauser och sköna allsånger.
Sen drog jag och Elon till strömsbro och hängde med P-O, Charlie och det gänget. Kvällen avslutades bredvid en söt Linus :)

Lördagen så försökte Linus väcka mig väldigt tidigt, men mina morranden fick honom att låta mig sova till klockan 11 iaf. Käkade frukost ute i trädgården medans jag kollade på när Linus beskar träd. Sen blev det ut på lite äventyr där vi besökte Biltema och lite andra affärer för att kolla efter arbetskläder och lite bilgrejer bland annat. Glass i solen utanför Biltema lyckades jag tjata mig till och efter vi var klar med affärerna blev det även pizza på Isaks Corner :)
Sen så beskar Linus lite mer träd medans jag hängde med P-O i trädgården i solen. Grillen åkte också fram och massor av människor kom förbi.
Åkte hem med 9bussen och drack sedan lite vin med mamma och grannen innan jag följde med brorsan och hans kompisar till sandviken och 8ball. Träffade på Ella där också och hängde hemma hos hennes kille ett tag :)

Dagen idag, söndagen har jag bara spenderat hemma. Suttit i solen ute på altan och pratat med mamma och bara tagit det lugnt. Blev årets första grillning också, vilket var riktigt najs. Sen så spelade jag brännboll en kort stund med min lillebror för att sedan ta en promenad genom Forsbacka med Alice. Vilket var hur trevligt som helst. Vi gick runt och pratade om allt och ingenting och hade det riktigt trevligt :)


Blogglista - Dag 7

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

En miljon alltså? För det första, vart skulle jag få den ifrån? Är det möjligtvis så att jag vinner på en lott? Och isåfall, är det skatt på den? Vad är skatten på en miljon? Är det 33 procent så har jag ju alltså 670 000 kronor kvar bara. Och det räcker inte till lika mycket som en miljon.

Om jag vann, låt säga 87 miljoner, så skulle jag flytta till en egen lägenhet, ha en jättestor tv att spela mina tv-spel på och bara njuta av livet ett tag. Sen skulle jag köpa massor av massor av massor tv-spel och resa till New York, Spanien och Grekland typ.

Fast en miljon, även om det är mycket räcker tyvärr inte lika långt som 87 miljoner gör. Så jag kanske får dra ner på tv-spelsköpandet och resandet lite.

Seriöst så skulle jag om jag vann en miljon faktiskt ta och resa utomlands någonstans. Möjligtvis Spanien då eller New York. Sen så skulle jag såklart köpa lite tv-spel och lite nya kläder. Men resten av pengarna skulle jag spara, så att jag inte skulle behöva ta studielån under min studietid och så. Då skulle jag få en mycket bättre start på arbetslivet om jag inte hade skulder att betala tillbaka.

Eller så skulle jag helt enkelt bygga en rymdraket. Kanske.

Gilmore Girls, Gilmore Girls, Gilmore Girls

Har ganska så nyss kommit hem ifrån jobbet. Nu ligger jag och tittar på Gilmore Girls och käker chips och dricker cola. Perfekt onsdagskväll!
Har jobbat sista dagen för denna vecka också, så jag har typ helg nu fram tills på tisdag då jag jobbar nästa gång. Fast jag är uppsatt som reserv imorgon också, så blir nån sjuk kommer jag kanske jobba.

Förresten, vad är det för fel på mig om jag ligger och käkar chips och helt plötsligt blir hur sugen som helst på sallad!
Fast chipsen är också goda, så de är lugnt!

Nu ska jag se några avsnitt av Gilmore Girls till innan jag ska gå och sova tänkte jag.
Imorgon har jag ännu inga bestämde planer. Men nån timmes tv-spel och Gilmore Girls blir det nog ;D

Blogglista - Dag 6

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Okey, en töntig rubrik.
När jag var typ 12 så visste jag precis vad det var för killar jag var intresserade för. De skulle ha mörkbrunt eller svart hår. Rakt fast lite fluffigt hår, typ halvlångt. De skulle vara ganska smala och lite längre än mig.
Jag dejtade inga sådana killar.

Likadant är det nu, om jag jämför mina 3 senaste förhållanden så är de alla 3 otroligt olika varandra. Både till sättet, utseendet och intressen. Dreads, långhårig och nästan rakad skalle. Vänsteraktig, ung vänstrare och moderat.

Men om man ska säga något.. Så är det väl så att jag gillar killar med fina ögon. Stora ögon som uttrycker mycket.
Och killar med fina leenden :)


Blogglista - Dag 5

Dag 5 – Mitt rum. (Här kommer en lång lång text..)

Mitt rum är inte särskilt stort, men det är alldeles precis lagom. Precis så lagom att jag just nu har ett pussel liggandes på golvet utan att det stör nämnvärt.

Först och främst så är mina väggar målade i mörkgrått och mörkrött. Det gör rummet väldigt mörkt, speciellt med min taklampa jag har som är ganska så dov. Men jag trivs ändå i mitt rum, det är mysigt :)

Den första bilden jag har nedan är den högra sidan av mitt rum så att säga, om man tänker sig att man kommer in ifrån dörren. Tittar man höger då ser man denna del och tittar man vänster så ser man delen med bokhyllan.

Iaf, den första (högra) delen av mitt rum består av min säng och min tv i korthet. Tvn står på min byrå och är ganska nyligen utbytt ifrån en 14tummare till en mycket större. 38 eller 42 eller något, mycket bättre! Nedanför byrån så har jag även mitt playstation 2 (har ett Wii också, men det står i vardagsrummet) och oftast ligger datorn där också när jag inte använder den (på bilden ligger den på sängen). Jag har på bilden ett par röda påslakan med en kille och en tjej som kramas under ett täcke och med texten "love is going undercover" (ordskämt, I love it!) som jag byter ut mot ett rött med Coca Cola på när det tvättas. Är dom två påslakanen jag byter emellan.

Jag har ett par svarta gardiner som jag har täckt med en flagga jag fick på sommaryran 2010 av Mimikry. Den sommaren så slängde de ut en sådan flagga med orten, datumet och deras autografer på varje spelning. Jag stod längst fram och pekade lite snyggt på min Ung Vänster Gävleborgs t-shirt strax efter låten "högervindar" vilket gjorde att Hjalle inte kastade ut den som vanligt, utan faktiskt gav den till mig direkt ^^

Ovanför huvudändan av sängen har jag en affisch med The Beatles på. Sen har jag efter väggen som går vid sängen även en flagga med Nirvana, en affisch på John Lennon, en affisch med döden på samt en affish med Svampbob Fyrkant närmast väggen längst bort. Bakom tvn hänger en till flagga med Nirvana på.

Jag har 3 stycken kuddar i sängen, fast jag använder bara en att sova på. Dessutom så brukar jag även ha Enöra i sängen (en gammal nalle) samt en till stor nalle jag fick av min mormor för nått år sedan, som brukar ligga bakom kuddarna.Nästa bild är från den andra (vänstra) sidan av rummet. Bokhyllan står precis till vänster om dörren, utmed samma väg (på högra sidan stod byrån).  Högst upp har jag några energidrycker (resten av samlingen på ca 70 stycken har jag i en låda i källaren) och en tallrik med lite ljus och ljushållare. Sedan så kommer det två stycken hyllor med böcker. Den ena står det lite random böcker i, mest pockets och den andra hyllan så står mina Harry Potter böcker samt mina seriepockets. Har även några pärlplattor som står framför böckerna samt längst till höger har jag en lerfigur av Tuttankamon som gömmer sig (bakom deon på bilden..).

Sedan så har jag på vänstra sidan två hyllor som är bakom glas. Där har jag olika prydnadssaker, foton samt spargrisar (som alltid är tomma..). Har några bilder på mig, mamma, mina småsyskon, min storasyster samt min pappa. Har även mina smycken liggandes där inne (typ två halsband).

På den högra sidan har jag mina Harry Potter böcker, Dean Koontz böcker samt två böcker med Dostojevski.
Längst ner till vänster har jag mina favoritgosedjur (säkert två sopsäckar fyllda ståendes nere i källaren..) samt mina LP-skivor ståendes. Till höger så har jag mina dvdfilmer, mina playstation2spel samt en popcornlåda i plast och lite annat smått och gott.Mitt emot bokhyllan så har jag ett litet bord ståendes. På det så står mina HarmanKardonhögtalare till iPoden och min LP-spelare. På hyllorna har jag en låda med lite sladdar ståendes samt alla mina viktiga papper i olika mappar och kuvert. Jag har även lite garn liggandes ifall jag vill pyssla lite. Längst underst så ligger det lite sällskapsspel samt några pussel. Ovanför bordet så har jag min Svampbob Fyrkant affisch.
På väggen som är mellan bokhyllan och bordet har en stor System of a Down flagga.

Sen har jag i hörnet en påse med skor och sådant där liggandes. På andra sidan bordet (vid fotändan av sängen) har jag en papperskorg.Sådär, det var mitt rum det i en väldigt lång text som nog ingen direkt orkar läsa :P
Det jag inte nämnt ovan är mina mattor som jag har utlagda. Två runda (en svart, en röd) samt en röd vanlig.

Pusslet jag snackade om i början av texten som jag håller på att bygga är förövrigt ett Beatlespussel på 2000bitar som jag håller på att bygga där den röda långa matten ligger på bilden ^^

Blogglista - Dag 4

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag tycker egentligen att det här är en svår rubrik. Något jag inte helt vet hur jag ska skriva om det.
Jag menar, hur jag än skriver om det låter det bara töntigt.
Så jag gör helt enkelt ett kort litet tråkigt inlägg, så får det vara så ^^

Långsiktigt mål:
Utbilda mig till bibliotekarie och sen börja arbeta som det. Skaffa mig stadig partner och familj.

Kortsiktigt mål:
Komma på vad jag vill göra just nu, till hösten exempelvis eller arbeta med fram tills dess.


En dröm jag har: Att åka utomlands. Till ett soligt ställe där man kan sola och bada. Men även gå runt och se på staden och dess sevärdheter. Prova nya spännande maträtter och uppleva en annan kultur. Just nu skulle jag gärna vilja åka till Spanien.


Bilden är på den spanska staden Granada.


En önskning: Jag önskar att jag vinner massor av miljoner. Seriöst, fatta hur najs det hade varit.

Blogglista - Dag 3

Efter att ha varit vaken sent igår och surfat runt på IMDB och andra onödiga sidor fick jag iaf några timmars sömn.
Vaknade vid strax före 12 så det blev nog iaf 9 timmars sömn ^^

Tänkte vi börjar dagen med bogglistan:
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.


Bild tagen i början av augusti 2010.

Min favoritårstid är ju lätt sommaren. Jag tycker nämligen inte alls om snö och kyla så vintern är inte ens i närheten av att vara min favoritårstid. Sen så är våren först bara väldigt blöt för att sen gå över till sommaren innan man ens hinner med det, så den räknas inte. Och hösten må ha fina färger men eftersom det börjar bli kallare igen så är den inte godkänd den heller.
Så sommaren är den årstid som vinner! Det är dock sensommaren som jag tycker om bäst. Alltså då vädret är så där perfekt skönt att man på dagarna kan gå runt i bara jeans och t-shirt och sen på kvällarna så klarar man sig med att bara sätta på sig en tjocktröja. Och man varken svettas eller fryser under hela dagen.
Synd bara att sensommaren är så kort tid, men hela sommaren är ju underbar den med.

Nattliga promenader genom staden, grillkvällar, vattenpiperökande på en gräsmatta, festivaler, möjlighet att bada och vill man festa är det bara att inta vilken gräsmatta som helst i princip!

Äntligen minns jag Peter Facinelli!

Jag har enda sen jag såg den första Twilightfilmen och kollade upp vad skådespelarna hette undrat varför jag kände igen skådespelaren som spelade Carlisle. Jag kände inte igenom honom i filmerna, men direkt när jag såg hans namn "Peter Facinelli" så kände jag igen det.
Jag grävde inte mer i det då, men har funderat på detta allt sedan dess.

Idag fick jag äntligen reda på varför jag känner igen det!
Idag så hade jag tråkigt som vanligt och kikade runt på IMDB. En än gång hamnar jag på Twilightsidan och kollade på namnet "Peter Facinelli". Klickade in på hans sida och hans profilbild var på honom som brunhårig. Nu tyckte jag att jag kände igen honom sen förut mer än som blond i rollen som Carlisle.
Så jag bläddrade igenom alla hans filmer och tv-serier och tyckte mig inte känna igen något speciellt. Kände inte till en enda tv-serie eller film han vart med i ens. Men eftersom valet var att sova eller fortsätta klicka omkring så fortsatte jag kika.
Sen såg jag att han var med i en tv-serie som hette "Fastlane". Egentligen kände jag inte igen namnet på serien, men klickade mig in där ändå. Och då, ÄNTLIGEN!

Fastlane var en serie om två poliser som jobbade "undercover" i USA. Jag kommer ihåg att de hade massor av snygga bilar och att de spelade basket med varandra lite då och då i garaget. De hade också en vad jag tror var chef som spelades av Tiffani Thiessen.
Och henne kände jag igen sedan Beverly Hills 90210.

Och plötsligt så kom jag ihåg det!
Serien gick på 5an om jag inte minns helt fel och jag tror att jag började kolla på den helt enkelt för att jag kände igen Tiffani och för att jag tyckter Peter Facinelli var hur snygg som helst just då. Sen var det en duglig polisserie bara, men jag tyckte Peter var så snygg helt enkelt.
Minns att jag hittade en bild på honom i tidningen, en liten liten bild ifrån tv-sidan tror jag, som jag klippte ut och satte på min vägg ^^
Om jag inte minns fel hade jag 2 eller 3 sådana bilder, och han rökte på alla minns jag. Jag tror jag även där bredvid hade en sån där liten bild på Orlando Bloom också ^^

Anyways, onödig information för er andra kanske, speciellt i ett jättelångt inlägg så här mitt i natten.
Men jag är bara så glad över att jag äntligen kom på varför jag kände igen namnet!

Slutsats: IMDB är bäst.


Blogglista - Dag 2

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.


Kajsa Kiuttu

Den här bilden är ifrån en trevlig kväll vi hade då vi festade med limedrinkar och hade det roligt. Kajsa flyttade till Forsbacka i mellanstadiet ungefär och sen dess har vi vart bästa kompisar. Jag saknar att ha henne här nära för att bara ta nattliga promenader eller åka på små äventyr. Man kan aldrig vara nere med en ballong, och man kan aldrig vara ledsen när man är med Kajsa! Dock pluggar hon nere i Skåne just nu, så vi ses nästan aldrig. Men nästa gång hon kommer hem och hälsar på så måste vi så ses! Sitta och skratta åt ingenting, precis som vi alltid gör! :)

Blogglista - Dag 1

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


Bild tagen den 5 Mars 2011.

Då kommer här nedan alltså 10 stycken fakta om mig.
Jag har blandat det lite som jag känner för det.
Med ointressanta grejer, saker alla vet, roliga grejer och saker som ingen nästan vet.

1. Jag bor i dagsläget i Forsbacka, i en lägenhet där jag bott sen jag var 1 år gammal. Före det bodde jag cirka 100 meter längre bort. Jag har alltså inte flyttat särskilt mycket i mitt liv, och absolut inte långt ^^

2. Min absoluta favorit spelserie genom tiderna är lätt Tony Hawk. Redan när jag var liten och allt jag ville var att få spela på min coola storebrors PS1 så var det Tony Hawk 1 och 2 som de coolaste spelen. Och nu, flera år senare, så är det Tony Hawk 3, 4 och Underground som tar upp det mesta av min speltid (2an är återigen beställd!). Även om vad jag spelar varierar till och från, så återgår jag alltid till Tony Hawk och inget annat spel har jag tillbringat så många timmar framför!

3. Jag tycker verkligen inte om broccoli. Jag tycker bara lukten av det är äcklig. Spelar ingen roll om de är råa, kokade eller i en paj så är det fortfarande sjukt äckligt. Jag förstår inte folk som tycker om det heller. Att folk tycker det är dugligt och går att äta är (möjligtvis) acceptabelt, men att det är gott!? Broccoli är absolut det värsta jag vet! Är det så illa att pajen eller grytan eller vad jag nu äter innehåller broccoli så undviker jag hela måltiden så ofta jag kan, annars petar jag ut varenda liten liten bit.

4. Ofta när folk frågar om jag är fullt frisk så svarar jag "Ja" (om jag inte är förkyld då kanske). Fast sanningen är ju att jag ständigt har en sjukdom med mig. Jag har skolios, vilket är en ryggsjukdom som gör att man har sne ryggrad. Man kan se på min rygg att jag har en lite puckel, att det typ sticker ut på ena sidan, när jag lutar mig framåt. Oftast tänker jag inte på det, men ibland hatar jag det och försöker att inte luta mig framåt allt för mycket så det ska synas. När jag var yngre hade jag en korsett för att rätta till ryggraden litegrann, även om det inte fungerade allt för bra. I dagsläget funderar jag på att ta kontakt med läkarvården igen, då jag börjar få problem med ryggont igen.

5. Jag är beroende av koffein, men jag hatar kaffe. Jag har sedan jag var kanske 13 år gammal vart beroende av att dricka cola. På senare tid blev det även energidryck av olika slag. Jag älskar smaken av cola och även energidryck. Jag känner inte av att jag blir direkt piggare av något av det, men jag blir sur och grinig om jag måste gå mer än en dag utan läsk. Kaffe tycker jag dock är hur äckligt som helst, och trots att jag prövat många olika sorters så tål jag verkligen inte skiten. Inte ens med massa socker, mjölk och annat.

6. Jag tycker att 10 Things I Hate About You är den bästa filmen någonsin. Det är en sån där typisk amerikansk tonårsfilm med tema komedi/kärlek. Du kan redan från början avgöra hur det kommer sluta, att självklart får de varandra i slutet. Men jag tycker det är en så himla underbar film helt enkelt. Det är riktigt duktiga skådisar (vilket sådana filmer oftast saknar) och dialogen är helt enkelt klockren! Jag kan många av replikerna utantill och fast jag sett den 10.000 gånger får de mig att skratta! Dessutom är Heath Ledger och Julia Stiles, som har huvudrollerna, hur snygga som helst också ^^

7.
Jag tycker att Beatles är det absolut bästa bandet i världen. Punkt.
Det tyckte jag även innan jag började lyssna på 60-tals musik också. Jag hatar att sätta mig in i vad för genres jag gillar, eftersom jag gillar mycket och det beroende på humör. Det är inte ofta jag är på humör för 60tals musik, men Beatles fungerar alltid!

8. Jag brukar ha långkalsonger på mig från oktober till maj ungefär. Från det att det blir lite kallt så sätter jag på mig långkalsongerna och sen går jag inte en enda dag utan dom hela vintern. Inga som helst undantag alltså, jag har dom alltid på mig! Jag har ju dock flera par, så inte samma par hela vintern ;) Så när det börjar bli för varmt och jag måste ta av mig dom, så tycker jag ett tag att det är jätteobehagligt att gå i bara jeans, på grund av hur jeansen känns direkt mot benen ^^

9. Jag är medlem i Ung Vänster här i Gävle och är för nuvarande ordförande. Har så länge jag fattat vad politik är vetat vart jag står någonstans och Vänsterpartiet är det parti som stämmer bäst. Jag gick med i November 2009, så jag har bara vart med i ca 1 och ett halvt år nu, men jag trivs! :)

10. Den allra första festivalen jag någonsin åkte på var Augustibuller 2007. Den var i Lindesberg utanför Örebro och jag och Kajsa åkte som funktionärer, hon jobbade som parkeringsvakt eller nått sådant och jag arbetade som grindvakt. Det är också hittills den roligaste festivalen jag någosin varit på och det är synd att den gick i konkurs året efter. Även om det antagligen var fler band jag gillade på P&L 2009 och 2010 så var hela festivalskänslan tusen gånger bättre på Augustibuller, det var bara så.

Sådär, 10 stycken fakta om mig. Jag tänkte inte efter innan vad jag skulle skriva om när jag började skriva, utan jag skrev om det som jag kom på allt eftersom helt enkelt ^^

Blogglista!

Jag tänkte börja med en såndär blogglista som går runt på olika bloggar nu för tiden. Jag har kollat runt lite bland listor och har kommit fram till att just den här kändes bäst. Vissa innehöll ämnen som var lite svårskrivna, något som jag inte hade lust att skriva om helt enkelt. Så jag mixade om de lite, så nu har jag en duglig.
Fast jag tror dock att vissa ämnen kommer bli korta och kassa inlägg, men det får vi se hur inspirationen flöder just den dagen ^^

Jag kommer dock inte att följa den här listan slaviskt, och tvinga mig själv att uppdatera exakt varje dag.
Jag har ju faktiskt även ett liv utanför datorn också ^^
Så inläggen kommer lite allt eftersom. Det kommer dock vara tydligt i rubriken att det är ett inlägg ifrån listan och i det här inlägget har ni ju mallen på hela listan så ni vet vad ni har att vänta er också :)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Mitt rum.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

RSS 2.0