Beställt lite kurslitteratur :)

Idag sov jag länge, lite för länge kanske :P Men med tanke på att jag sovit dåligt iom febern de senaste dagarna så var det inte så konstigt kanske.
Senaste inlägget jag skrev hade jag ingen feber, och hade inte haft det sen jag vaknade klockan 8. Och sedan dess har jag inte haft någon mer feber heller :)
Så åkte hem till Linus igår eftermiddag, nu fick det vara slut med att ligga hemma och vara sjuk.
Kom till honom vid 7, sen satt jag och umgicks med han, Johan och Elli tills vi gick och la oss vid 11tiden ungefär.

Idag så har jag först käkat en sen frukost med Elli och Johan. Sen kom Linus hem och ganska snart drog han och Johan iväg. Så då spelade jag och Elli lite Mario Kart och satt och snackade. Sen när Linus och Johan kom hem så käkade vi middag och spelade Yatzy.
Jag har även hunnit med att leka lite med Penny och surfa runt på datorn.

Nu när jag får pengar imorgon tänkte jag att det kunde vara en bra idé att köpa lite kurslitteratur också. Så jag köpte de böcker vi ska börja jobba med nu till detta block. 127 kronor gav jag för 4 stycken böcker inklusive frakt. Det är inte illa det inte ^^
Men då köpte jag dom på 4 olika ställen endast för att få det billigaste priset som möjligt. Man är ju inte dum inte :P
Så inom 5 dagar får jag 4 nya böcker, och det för en billig penning. Dessutom är alla novellböcker och lät väldigt intressanta, så jag ser fram emot att läsa dom :)

Nu ska Johan, Elli å Linus dra ut och vara nyttiga och promenera och sådant. Medans ska jag ligga inne och läsa en novell tills imorgon, och sedan tänkte jag kolla lite på How I Met Your Mother :)

Fortfarande febrig och sjuk

Känns inte som om detta inlägg kommer handla om så mycket direkt. Med tanke på att jag fortfarande ligger hemma och är sjuk och så mycket mer inte har hunnit hända.
Jag är på avsnitt 13 nu av Buffy iaf. Har spenderat mestadelen av dagen med att sova, tills jag vaknade nu senaste gången klockan 8 på kvällen.

Har även hunnit med att kolla på tv ett tag, och surfat runt på datorn en stund. Linus ringde även mig vilket gjorde mig hur glad som helst såklart. Vi pratade på om hur jag mådde, vad han gjort idag och sånt och helt plötsligt hade vi snackat i 20 minuter. Ganska imponerande med tanke på att vårt längsta samtal före det har väl vart under en minut :P

Längtar till Linus som fan!
Nu ska jag kolla på ännu ett avnitt av Buffy å sen kanske spela lite Chrono Trigger eller nått. Ska väl försöka sova lite mera snart också och se om jag inte mår bättre imorgon. Man kan ju alltid hoppas iaf!

Febrig -.-

Är hemma i Forsbacka igen nu. Har haft feber sen i fredags, och igår natt så blev det bara värre. Så nu har jag spenderat natten till idag och hela dagen idag med att ömsom frysa och ömsom svettas och bara må allmänt skit.
Försökte somna vid 11tiden, men jag frös så jag skakade så det var inte direkt lätt. Efter ett tag somnade jag iaf, bara för att vakna 2 timmar senare och svettas som bara den.
Det är grymt jäkla irriiterande verkligen!

Så jag åkte iaf hem till mamma för att vila upp mig.
Ska jag vara sjuk så föredrar jag att ligga i min egen säng, hemma hos mig. Med mamma i närheten såklart :)
Men jag saknar Linus som sjuttsingen. Det här är första natten på över en månad som jag sover utan honom, och det känns tomt som fan.. Min säng har aldrig vart så här stor liksom..

Aja, han har inte feber iaf, så jag får hoppas att han sover lugnt och skönt hemma i Strömsbro. Så ska jag se till att bli frisk så fort jag bara kan så jag kan sova med honom igen :)

Har hunnit med att se 6 avsnitt Buffy idag också. Vad annars ska man göra när man är sjuk liksom? Det är ju allt man orkar, att ligga och glo på tv-serier. Bestämde mig helt random för att kolla på säsong 4, så är på avsnitt 7 nu.

Nä, nu ska jag försöka somna igen. Just nu mår jag relativt ok. Det är varmt, men svettas inte ihjäl som för en timme sen och jag är inte skitkall som för 3 timmar sen heller. Så jag ska passa på att försöka somna innan jag börjar må skit igen.

Hemma i Forsbacka med Linus

Idag är jag hemma i Forsbacka för en gångs skull. Både jag och Linus har varit här sen igår.
Igår efter Linus slutat jobbet så drog vi ut till alderholmen och Lobo's ställe där det var fest. Var hur najs som helst med massa eldtunnor och värsta schyssta stället. Eldtunnorna gjorde så det var hur varmt som helst fast vi var utomhus.
Efter det så drog vi hem hit till Forsbacka. Först käkade vi lite mackor och satt vid köksbordet och pratade lite. Jag trivs i vårat kök, och det har alltid varit en central del av vårat hem liksom. Precis som det även blivit i Strömsbro där köket blir samlingsplatsen för oss alla.
Efter det så blev det att vi kollade på South Park filmen när vi slog på 3an och insåg att den precis börjat.

Idag så har vi inte gjort allt för mycket, men varför behöver man det?
Vi har vaknat till i lugn och ro, käkat frukost och vart till affären. Nu är Linus ute på promenad medans jag istället sitter här och är lat. Har ont i foten efter en skateboard olycka och det är till och från hur jag känner i den, men nu de senaste dagarna har det vart lite sämre.

Så nu sitter jag och spelar facebookspel som vanligt ^^


1 vecka kvar till valet btw!!

10 dagar kvar till valet..

Fatta att det idag bara är 10 dagar kvar till valet. Mindre än 2 veckor, fett kort tid!
Jag önskar att det betyder att det bara är 10 dagar till man behöver oroa sig över högerstyret. 10 dagar till..
Snälla snälla, låt det vara så!
Just nu är det verkligen på håret känns det som. Man har ingen aning om hur det kommer bli, oavsett vad alla opinionsmätningar säger. Speciellt eftersom de alla ständigt visar olika.
Jag hoppas bara att Sahlin inte har sabbat det allt för mycket för den rödgröna sidan..
Snälla låt det bli en rödgrön seger i höst!

RSS 2.0