Skolan är slut, jag har flyttat ut.

Nu är jag i Gävle igen. Skolan är slut, och jag har flyttat ut.
Måste säga att det känns väldigt konstigt. Har gått ett helt läsår på skolan nu och är van med att det är där jag bor. Då känns det ganska konstigt att jag nu ska tillbringa typ hela sommaren i Gävle.
Kommer dock att börja på skolan igen till hösten, vilke känns riktigt najs. Tar tag i mitt liv just nu och fixar mig en riktigt bra framtid! :)
Känns konstigt att vara hemma i Gävle igen. Jag är van med att sova i mitt rum, inte i en bäddsoffa nere i källaren. Jag är van med att kolla på tv uppe i vardagsrummet, inte här nere i källaren. Känns riktigt konstigt att vara ute på altan och ta en cigg, och inte på någon av våra balkonger.
Men det som känns konstigast av allt är att inte alltid vara omgiven av Martin eller mina kompisar. Sen jag kom tillbaka tilll Gävle har jag vart sjuk så jag har hållt mig hemma vilket betyder att jag nu inte har träffat kompisar sedan Bauie klev av swebusen i lördagskväll vid 8. Känns helt sjukt.
Jag är van vid att jag alltid stöter på kompisar. Vi äter tillsammans i matsalen, alltid någon som sitter i vardagsrummet och går man korridoren ner så har alltid folk sina rum öppna. Så även när jag inte direkt umgås med någon har jag folk omkring mig. 

Nu har jag däremot haft min familj omkring mig, så jag ska inte påstå att det är ensamt. Min syster med lille Tor har vart här hela dagen igår och mormor och morfar har även vart förbi och käkat igår de med.
Så ensamt är det inte, men konstigt känns det allt.
Iaf så kommer nog Martin till mig nu till slutet av veckan, vilket känns riktigt skönt. Är inte alls så sugen på det här med att vi nu ska bo 70 mil ifrån varandra nästintill hela sommaren :/
Så fyller jag år på torsdag också. Nu får ja även dricka lagligt i USA snart ^^,

Imorgon är jag förhoppningsvis lite piggare och vädret är dugligt, så då blir det in till stan och träffa några kompisar säkert. Vi får se. Men jag har hela sommaren framför mig, det kommer nog bli fett! :)

Lysekil, Göteborg och Hestival!

Sitter uppe i vardagsrummet som vanligt. Jag framför datorn och Martin å Erik framför CoD. Bauie är också här, med mobilen i handen. Allt är som det ska :P

Bara en vecka kvar nu i skolan. Till nästa helg åker jag hemåt igen, för att stanna i Gävle över sommaren. Vad som händer till hösten är ännu lite oklart, men det löser sig nog till något bra. Jag har planer iaf!
Har vart på resa med klassen sedan i måndags och kom hem i går eftermiddag. Vi bodde precis vid färjeläget över till Lysekil (stället kallades Skår) i vad som var en gammal barnkoloni. Vi besökte Havets Hus, Nordens Ark, lite klippor och något museum. Jag klättrade även upp för ett berg tillsammans med Bauie, Simone och Love samt gick i vattenbrynet mitt i natten och kollade på krabbor med Skoog. Var rätt så trevligt, fast det känns även grymt skönt att vara hemma igen.

Om typ en timme så åker jag och Martin iväg till Göteborg. Ska fira Elenas födelsedag på Hardrock Café med god mat, bowling och trevligt umgänge. Blir nog en riktigt najs kväll!

Imorgon åker vi hem tidigt igen för att komma tillbaka till skolan i tid för "Hestival". En liten minifestival vi ska ha här på skolan samtidigt som vi har öppet hus. Huvudattraktionen är Nick Borgen, snubben som gjort sportlåtar såsom "We are all the winners" och "Den glider in". Låter ju som det kan bli en kul dag :P
Sen på kvällen har vi Efterhest / Hesterfest vilket är vår sista planerade fest som vi kommer ha på skolan innan vi alla skiljs åt för sommaren.
En vecka fylld med saker helt enkelt. Knappt hunnit spela något Battlefield Heroes så lirade en stund nyss, så inte abstinensen växer sig alldeles för stor :P

En restaurang som heter Pingvin är ju hur najs som helst!

Igår blev en riktigt bra och skön kväll. Jag, Martin och William drog in till Uddevalla för att hänga med Erik Pihl och Kim. Kom in till Uddevalla vid 6tiden, käkade på Donken och drog sedan och satte oss på en bänk vid ån. Solen lös, vi drack öl och hade det najs. Sen kom Erik dit och efter ett tag så drog vi vidare och gick till Cheers då det började bli lite kallt ute. Drack en öl, lyssnade på nått band som spelade covers på "låtar som vi glömt att vi kommer ihåg" och bara satt och snackade.
Efter det så drog vi hem till Kim, umgicks med han och bara hade det najs. Kvällen avslutades sen efter vi tjockat i oss kebab och grejer på ett ställe som heter Pingvin, med varsin öl (eller cider för min del faktiskt) på ett ställe som hette Köket där både Martin och William spelade bort lite pengar på Black Jack. Tog nattbussen hem, kom hem vid 3tiden och stupade i säng.

Idag är på grund av det en lite segisdag. Jag är inte bakis eller något, men däremot lite trött. Har spelat lite Battlefield Heroes som vanligt nu en stund. Gick riktigt bra faktiskt, klarade första Pistol målet (missions i spelet) och lyckades vid ett par tillfällen kniva ihjäl 3 personer vid samma tillfälle. Spelet är jävligt roligt när det går bra :D
Slapp folk som skrev "Noob" och grejer också för en gångs skull, vilket gjorde det hela mycket roligare.
Nu blir det lite Pringles Paprika chips och 7up light framför ett avsnitt av Vampire Diaries. Martin har somnat på soffan och verkar inte vilja vakna på ett tag :P

Battlefield Heroes! (Vad är det för spel egentligen?)

Har som vanligt suttit och spelat lite Battlefield Heroes nu sedan jag vaknade.
Tänkte att jag skulle ta och förklara lite vad Battlefield Heroes är för spel ifall det är någon som undrar.
Battlefield Herores är ett multiplayerspel som man spelar online genom att gå in på deras hemsida. Man har även det nerladdat för att det ska fungera att spela.
Det finns alltså inte till några andra konsoller än datorn eftersom det är webbläsarbaserat ändå.
Det är inte riktigt likt de andra Battlefieldspelen. På ett sätt är det likt eftersom det är ett multiplayerspel som går ut på att två lag ska försöka döda varandra (så enkelt beskrivet som möjligt :P). Däremot så är det mycket mer "enkelt" gjort.
Det tar även lite längre tid att döda varandra än vad det gör på vanliga Battlefieldspel. På det hela känns det mera lekfullt eftersom det inte är gjort för att se ut som ett riktigt krig.
Man kan välja att spela 3 olika klasser och man väljer när man skapar gubben (som kallas Hero) om vilken sida man ska vara på. Man kan alltså inte välja sida i spelets gång, utan väljer det redan i början.

De sidor eller arméer man kan vara på heter The Royal Army och The National Army.
Royal Army är en armé med brittisk stil och med mjuka och runda uniformer.
National Army är en armé med tysk stil ifrån andra världskriget (utan några nazistiska symboler) och har lite mörkare och spetsigare uniformer.

Jag kör oftast National Army eftersom de ser enligt mig lite coolare ut. Royal Army ser mer snälla ut dessutom, och det är ju alltid najs att vara på de ondas sida ;)
De tre olika klasser man kan välja på att vara heter Commando, Gunner och Soldier.
Commando kan ha en kniv, en pistol och ett prickskyttegevär (sniper). Det är den snabbaste klassen men tål minst skada.
Gunner kan välja mellan olika vapen såsom maskingevär och hagelgevär. Det är den långsammaste klassen men tål mest stryk.
Soldier har kulsprutevapen. De är inte lika snabba som Commandos men är snabbare än Gunners.
Varje klass har även olika förmågor som hjälper dom under spelets gång. Dessa får man själv välja vilka man vill ha och uppgradera. Varannan level som man går upp i får man en Abilitypoint och det är med dessa som man väljer vilka förmågor man vill uppgradera.
Bland annat har Commandon Stealth som gör att den är osynlig tills den skjuter eller hugger någon. Soldiern har Combat Medicine som läker soldaten och andra hjältar i närheten. Gunnern har Hero Shield som gör att han tål mer skada under en kort period.
Varje klass har 5 olika förmågor som de kan uppgradera 5 gånger.
I spelet så finns 11 olika banor samt olika verisioner på dessa. Exempelnamn på olika banor är Sunset Showdown, Victory Village, Wicked Wake och Lunar Landing (utspelar sig på månen, man kan hoppa väldigt högt pga gravitationen). De har som sagt även några olika verisioner så det finns t.ex Victory Village Night (utsplear sig på natten) och Victory Village Winter (det snöar ute).

Det finns även ett par olika spellägen. Team Deathmatch, Capture The Flag och Controll The Rocket.
Team Deathmatch så börjar båda lagen med 50 tickets. Varje gång man dödar någon i det andra laget så försvinner en av deras tickest. Målet är alltså att få ner det andra laget till 0 för att vinna. Det finns även 4 olika flaggor på banan som man kan ta över. Detta är lite för att markera sitt revir och det är även vid ens egna flaggor man respawnar (alltså börjar om) efter man dött.

Capture The Flag så börjar båda lagen med en varsin flagga på varsin sida av banan. Målet är att ta fiendes flagga och föra den till sin egen flagga där den står på hembasen. Det lag som tagit flaggan flest gånger när tiden tar slut vinner eller när ett lag tagit en flagga 3 gånger.
Controll The Rocket så finns det en raket i mitten på banan. Denna raket ska man ta över (genom att gå nära den) och sedan hålla ett visst antal minuter. Båda lagen börjar på exempelvis 5 minuter och när ena laget tar raketen så börjar deras tid räknas ner (så länge de har rakaten). Det lag vars tid når noll först vinner.


Jag hoppas att jag nu har lyckats förklara litegrann vad spelet är och går ut på iaf.

Min favoritklass på spelet är iaf Commando. Jag gillar att snipra ibland (blir dock så långtråkigt) men jag gillar att smyga mig på folk och hugga dom i ryggen :P
Det är ett roligt spel enligt mig eftersom det är ganska så enkelt. Det är inga krångliga regler, man måste inte vara världsbäst och det är enkelt att komma in i det.

Sen finns det ju såklart negativa saker också. En av de är att eftersom spelet inte kostar någonting så kan man köpa vapen (för att spelskaparna ska få in pengar) vilket gör att det ibland är väldigt ojämnt. Finns folk som lägger ut massa pengar på vapen och grejer, och kommer man då där utan något alls blir man lätt krossad.
Men det finns en funktion som heter The Claw där man varje dag får en random grej att använda i spelet. Ibland är det riktigt bra vapen och ibland är det lite mindre användbara grejer som typ en hatt eller nått. Dessa har man sedan i allt från 24 timmar till 28 dagar. 

Det allra negativaste tycker jag iaf är att det finns en chatt på sidan av spelet. Det negativa i sig är inte chatten utan att det finns väldigt många, tyvärr alldeles för många spelare med dåliga attityd. Det är väldigt mycket skitnsack där folk  skriver "Noob" och "Hacker" till varandra, och det hela tiden. Finns folk som fortsatt skriva så mycket skit hela spelomgången att jag resignat och inte orkat vara med något mer faktiskt.
Men det är ju en bra träning i sig att ignorera andra om man tänker så. Så om man kan ignorera det så är det inte så störande. Aja, nog snack om Battlefield nu känner jag. Ska strax ta bussen in till Uddevalla för en sista utekväll innan jag drar tillbaka till Gävle typ den 26 Maj. Ska träffa Erik Phil en sista gång också.
Det är även 4 månader med mig och Martin idag. Känns fantastiskt! Älskar honom :D <3

Äger inga hela jeans jag kommer i just nu -.-

Känner nu ännu mer än någonsin att jag behöver ta tag i min vikt.
Jag har hål i mina jeans som jag har fått av Bauie och häromdagen så fick jag hål i mina mjukisbyxor.
Så idag letade jag rätt på mina svarta jeans jag tänkte ta på mig.
Jag har några andra par jeans också jag inte haft på ett tag men då de är slimfit och vart tajt förut så förstod jag att jag inte skulle komma i dom. Det som gjorde mig ledsen nu var att jag inte ens kom i mina svarta. De som jag egentligen behövt skärp till för att de inte ska åka ner på höfterna.
Senast jag minns att jag hade de på mig var typ 1 och 1 halv månad sedan ungefär, om inte mindre till och med. Jag vet att jag hade dom vecka 9 i Göteborg (och efteråt också visserligen) och då var de inte alls för tajta och jag hade inga problem med dom. Nu kan jag inte ens få igen knappen, ens med våld.

Det är det som gör mig så ledsen. Jag kan gå med på att jag har fått en mage, att jag har lite bristningar på låren och att jag har en typ valk. Men att jag inte ens kommer i kläder, det gör mig ledsen. Speciellt nu då jag inte har särskilt mycket pengar alls, och kommer inte ha det i sommar heller. Har inte råd att köpa nya kläder.
Så nu har jag lånat ett par jeans av Martin eftersom jag inte har några som helst byxor som är hela som jag kan ha. Det är hans tajtaste jeans, hans jeans han köpte på påsklovet i Gävle. De är inte tajta på benen för mig, snarare baggy. Men däremot så sitter de riktigt tajt om midjan faktiskt.

Nej, ge mig sol så jag kan ladda min ipod med bra musik och ge mig ut på promenader. Nu jäklar blir det till att ta tag i det hela.
Idag var jag faktiskt och gymmade i en halvtimme innan middagen och bastade ett tag efter det också. Gymade i måndags också i 20 minuter. Mest ben och rumpa. Fast sen i måndags har jag enligt gymmet gått upp 1 kilo också..
Aja, vägde i mjukisbyxor och t-shirt 68 kilo idag. Gentemot 52 i augusti.

Sitter och ska spela Battlefield Heroes nu iaf. Nästa vecka åker vi iväg på skolresa måndag och torsdag också, känns som det kan bli kul :)

Bristningar på låren känns inte helt ok

Som vanligt så sitter jag, Martin och Erik just nu uppe i vardagsrummet och spelar.
De spelar CoD och jag spelar Battlefield Heroes.
Är inte så mycket annat vi gör på dagarna här ute i pretty much ingenstans.
Därav grejer som 6kampen igår :P
Just nu så sitter jag och kollar runt lite på nätet efter att ha vart ner och duschat,
men ska snart köra igång en omgång BF Heroes igen.

Jag har sedan jag började här i augusti gått upp alldeles för mycket i vikt.
Senast jag kollade var det minst 13 kilo, och nu har det verkligen börjat märkas.
Jag har svårt att komma i flera av mina kläder från förra året, vissa går inte ens alls.
Jag har gått från platt mage till att ha en mage som putar ut, så det syns.
Jag har gått från smala lår till att ha bristningar på båda låren, på ganska stor del :/
Jag har gått ifrån att vara smal på överkroppen, till att ha en valk mellan magen och vänster bröst. Visserligen är det på den sidan där jag är mer nersjunkt på grund av skoliosen, men fortfarande.
Så nästa vecka blir det att sluta med alla chips, Cheese Crunzers, läsk och pommes.
Ska börja dricka Yerba Mate mer eftersom det minskar hungerkänslorna och jag har hört att té före maten minskar ens kolhydratintag med åtminstone 15%. 
Sen blir det högst 1 gång per vecka (allra högst) jag ska käka pommes, inte minst 4 typ som det är nu..

Aja, palla sitta och skriva hur jag ska göra eller klaga mera egentligen.
Jag ska iaf börja röra på mig mer och tänka på min kost, för jag mår inte bra av att se ut som jag gör nu. Så är det bara. Och sen skiter jag i att alla andra säger att det är ok, att Martin inte alls bryr sig t.ex. För jag bryr mig, och det är det viktiga!

Den här bilden är sen i september förra året. De där lila jeansen har visserligen alltid vart tajta, men nu får jag inte ens i närheten på mig dom. Inte ens upp över låren.

6-kamp hela dagen

Idag har vi haft en hel dag med 6-kamp. Eller vi och vi, jag var visserligen bara med på första. 
Jag, Martin, Erik och Joel bestämde oss för att bada i ån med bet på en hundring var per person. Joel var först upp, och jag var tvåa upp :P Men då badade jag också i över en timme, fast det var svinigt kallt och jobbigt. Stenig och dyig botten överallt. Klev man i det dyiga klev man på en sten sen.

Efter det bestämde sig Martin, Erik och William att göra det till en 6-kamp.
Grenarna blev Bada, Tetris, Bastu, Pingis, CoD och Monopol. Det hela började strax efter vi slutade klockan 3 och blev precis avgjort. Med Martin som vinnare och William på andra plats. Martin blev efter det hela 600 kronor rikare, och dagen har gått förbi väldigt fort :P


Anyways, i helgen så var vi i Göteborg. Åkte dit i fredags och kom hem i tisdags kväll.
Vi träffade massa av Martins kompisar, satte upp masten på hans pappas båt, såg på Chalmerscortégen, gick i 1a Maj tåg, festade en massa, grillade entrecote och hade det riktigt jävla najs.


Det här med att ladda in bilder från kameran och mobilen är jag redigt kass på, så det blir inga bildbevis på något, ännu :P

RSS 2.0