St Patrick's Day firandeVädret var inte särskilt bra i lördags, men vi hade en najs kväll ändå.
Vi drack öl, umgicks, spelade kubb, lyssnade på irländsk musik, byggde ballongfigurer och rökte vattenpipa.

Trots att det regnat på morgonen så var vi ut och spelade kubb i mörkret. Sen tog vi fram min vattenpipa och som mest så var vi då 13 pers som spelade kubb, rökte vattenpipan och lyssnade på Johan å Love som med gitarr å flöjt spelade lite irländsk folkmusik för oss.
Sen fortsatte vi festen inomhus (innan och efter vi gick ut ännu en gång vid 1 tiden för att spela mer kubb) ända till 4 tiden då jag och Martin gick och la oss. Och jag vet att folk var vaken långt efter det, inte minst på grund av att jag blev fint facerapad vid 5 tiden :P
Jag letade fram två gamla tröjor som var gröna också så att Martin och jag kunde ha de på oss. En reklamtröja från Coop Änglamark hade jag på mig och Martin hade på sig en Unga Örnar Gävleborg tröja jag fått när jag arbetat på ett läger :P

Söndagen kan jag säga som så att det kändes att det varit St Patricks Day dagen innan :P
Tillbringade dagen med att umgås med folk framför tvn, kortspel och kollade på dokumentärer med Martin.

I går, måndag, var det först skola och efteråt så var det internatmöte. Efter det spelade vi kubbspel, tjejerna mot killarna och vi vann en varsin gång var. Sen blev det en lugn kväll framför tvn och kortspelande.

Idag så var vår lärare sjuk, så vår grupp hade ingenting riktigt att göra. Jag, Birgitta och Lil tillbringade morgonen framför tvn innan vi gick till fikat vid 10. Efter det så har jag chillat på mitt rum, kollat 9gag, big brother och lite sådant där. Efter lunchen blir det promenad och sen lektion med Jan.
Eftermiddagen återstår att se hur den ska spenderas.

Nu är det vår :)


Den här bilden gör mig glad, Martin gör mig glad :)

Solen lyser inte idag och inte direkt igår heller, men däremot har det vart många soliga dagar de senaste två veckorna. Jag har tagit promenader, suttit på en gräsmatta med musik, ätit glass på en bänk i solen samt bara haft det najs. Sol gör mig glad :)

Nu är det fredag och jag är ledig idag eftersom läraren blev sjuk. Däremot så har jag då istället en uppgift att göra som ska vara klar till på måndag. Har även förra veckans uppgift kvar att göra då jag helt glömde bort den förra helgen.. Men dom lämnar jag till lite senare idag eller söndag, för just nu så håller jag på att tvättar.

Igår så fyllde Katya år, så vi firade henne lite på kvällen med att käka lite mat och bara umgås. Blåste upp nästan 200 ballonger (skulle vart exakt 200 om inte några small) och placerade i trappen, köket och vardagsrummet :)
Imorgon så ska vi fira henne lite mer på riktigt med fest, kombinerat med att det är St Patricks Day :) Så det blir bara öl hela kvällen, och bara ur gröna flaskor! Så Åbro som finns både bruna och gröna flaskor får man se till att bara ta dom gröna! Spela kubb ska vi göra också, jag har lånat ett kubbspel av Ywonne och är sjukt pepp nu fan! Solen ska lysa enligt vädret på tvn också, så vi hoppas på en sjukt najs dag helt enkelt! :)

RSS 2.0