Tråkigt väder idag..

Idag har det ju inte varit det roligaste vädret kanske, så jag har legat inne nästan hela dagen.
Kom hem vid 9tiden efter att ha sovit hos Linus. Efter att ha kollat datorn och sett lite på kassa tvprogram så bestämde jag mig för att somna om, vilket jag gjorde. Nästa gång jag vaknade var klockan runt 1-2 kanske, och det regnade och var tråkigt ute.
Sen dess har jag bara surfat runt på datorn och sett på tv-serier nästintill. Har käkat 2 gånger också, duschat och spelat Wii med min lillebror en liten stund.

Nu så sitter jag och gör mig i ordning (dvs typ borstar håret å ser lite mer på tv :P) och ska strax dra iväg på Sleep Over hos Annis :)

Veckan har vart trevlig som vanligt.
Linus har flyttat in hos P-O nu så jag har sovit där varenda natt :) Det är fortfarande flyttkartonger och grejer överallt, men de står iaf där även om de står på fel ställen ^^

I helgen blir det att vara med Linus, som fyller 25 på söndag också. Och på måndag drar jag till Furusjön på sommarläger med Ung Vänster fram till fredag :D
Sen drar jag förhoppningsvis till Norrköping mellan lördag och söndag, men det får vi ännu se. Hoppas på det iaf :)

Hemma hos Linus

Ligger hemma hos Linus just nu och kollar på tv. Sov här efter vår grillkväll igår och nu ligger jag och väntar på att Linus ska komma hem ifrån jobbet. Var mysigt att vakna upp bredvid honom imorse och mysa innan han gick iväg till jobbet. Efter jag käkat en macka och kollat på barnprogram så somnade jag om igen, bara för att väckas igen vid 12tiden när Linus kom hem på lunch och bjöd mig på pizza :)
Sen drog han iväg igen och jag kollade lite mera på barnprogram och annat skit på tvn. Han har ju sjukt stor tv, så det är fett nice :D
När Linus kommer hem sen så ska vi dra iväg till Forsbacka hem till mig och käka tacos och ha det trevligt.

Igår så hade jag och Elli tråkigt på dagen så vi hux om flux slängde ihop en grillkväll. Sammanlagt så var vi väl en 10 personer eller någonting och vi hade det jättetrevligt. Vi gick nog inte hem fören vid 12-1 tiden någon gång.
Det är så det ska vara under sommaren. Man ska inte behöva planera saker utan ska kunna hitta på grejer med sina vänner när man vill, hur man vill och med vilka man vill :)

Härlig helg och lat morgon.

Lördagen blev riktigt trevlig till slut trots att kursen inte blev av.
Drog hem till Linus vid 2tiden (som låg och sov.. :P) och sen drog vi ut till P-O och hämtade min väska. Vi stannade bara i en halvtimme men det var trevligt att vara där ändå :)
Sen drog vi till stan och satte oss i kvarnparken med hans kompis och bara tog det lugnt,
Efter det så drog jag och Linus till Ida och hängde med henne på kontoret och balkongen ett tag. Som vanligt så köpte jag chips och vi drack vin ^^ Hade det mycktet trevligt som vanligt :D
Sen så drog vi till Monster och kollade in läget där ett tag innan jag och Linus promenerade hem vid 1tiden.

Söndagen var trevligt den med. Var hos Linus hela dagen och spelade basket och käkade tacos.
Var grymt tråkigt att åka hem sen på kvällen och spendera natten ensam..

Idag har jag ännu inte gjort allt för mycket.
Käkade lite cheeseballs och chips till frukost när jag vaknade någon gång efter klockan 3.
Sen har jag städat lite smått på mitt rum och kollat på tv hela dagen.
Även hängt ute på internet och surfat runt och såklart lyssnat på massa musik.
Nu väntar jag på pizza som kommer snart och efter det får jag se vart kvällen för mig :)

Nu uppdaterar jag den här igen..

Idag var det meningen att vi skulle ha lite kurser och så på lokalen. Men det blev lite brist på folk och annat så det blev inte av. Det tyckte jag att jag skulle vetat tidigare så jag hade kunnat ligga kvar med Linus och gosa. Istället klev jag upp klockan 10 och promenerade från Sörby till lokalen, vilket jag tyckte var sjukt långt.
Sen så har vi som är här bara chillat på lokalen. Nyss la jag mig och sov på soffan ett tag. Men jag fick bara en sådär 20 minuters sömn eller så, sen hittade Rafael på megafonen -.-
Mina vänner är så snälla så.. :P

Igår spenderade jag min kväll hemma hos P-O i strömsbro. Det var jag, P-O, Manne, Lotta och Hannah. Vi grillade bläckfisk och hade det chill och drack öl i hans trädgård.
Ölen var god, men inte bläckfisken. Men nu har jag prövat iaf, och det är jag stolt över ^^

Idag blir det väl att dra hem till Linus igen eller så. Ska väl ut till P-O och hämta min väska jag glömde där igår bara.
Nu vill jag sova mer på soffan.. Men så fort jag lämnade den så ockuperade Manne och Pontus den..

Övrigt som har hänt sen senast jag uppdaterade är väl inte allt för mycket.
Jag har varit med Linus hela veckan nästintill. Och vart hos P-O.
Samt hängt med Ida och Manne en hel del.
Jag lever livet helt enkelt :)

Just ja, jag har en blogg också, så var det.

Det känns som om mitt liv bara går framåt just nu.
Jag har alltid saker att göra, folk att träffa och lycka att känna. Så jag hinner inte med det här med bloggandet riktigt.

Idag har jag spenderat dagen hemma hos Linus. Vi vaknade på campingen vid 8 och då packade vi ihop tältet och grejerna och gick sedan till Ica där han hade bilen och så åkte vi hem till honom. Så hela dagen idag har vi spenderat med att halvsova och bara ta det lugnt. Legat i sängen och soffan och snackat mest. Ett tag orkade vi oss hela den långa vägen bort till Hemköp också (under 100 meter?) där vi köpte chips och läsk som vi gottade oss med.

Annars har jag spenderat hela min helg vid Gasklockorna och Getaway Rockfestival! Har sett massa coola band och haft det trevligt. Det var en ganska lugn och skön festival med inte allt för mycket folk. Jag har nog mestadels bara suttit i ett öltält varifrån man såg scenerna asbra och tagit det lugnt. Jag tror jag börjar bli för gammal för det där med att stå och hoppa vid scenen ^^

Jag har även hunnit med att vara på Peace and Love som var helt fantastiskt bra!
Och sen har jag bara haft ett trevligt sommarlov som jag har spenderat med mina vänner :)

RSS 2.0