Fuck SD! 2.0

Såklart kommer folk och kommenterar om att det inte alls är SD som är dumma och rasistiska. Det är bara några dumma idioter i partiet, precis som det finns idioter i andra partier.
 
Ja, det finns alltid idiotiska människor. Och de kan dyka upp vart som helst, i vilken partitopp som helst.
Men i SD är de ju för fan i majoritet! Fler och fler stora namn inom partiet uttlar sig rasistiskt och på andra sätt nedsättande.
Så ni säger att vi inte kan säga att SD är dåliga eftersom det är några få personers fel. Jag säger att det är majoriteten i SD som gör fel och därav så är faktiskt SD dåliga!
Jimmie Åkesson utgör inte hela SD. Så bara för att han inte uttalat sig öppet rasitiskt eller nedsättande så betyder inte det att SD är bra. Speciellt inte när nedsättande och rasistiska kommentarer verkar vara praxis för restrerande förbundet. SD ÄR RASISTISKA!
 
SD ser ner på kvinnor också:
Som Tommy Hansson som inte läst en enda bok av Alice Munro, men endå klagar på när hon vinner nobelpriset i litteratur. Därför att det måste ju ha varit kvotering som gjorde att hon vann. Eftersom hon var kvinna och dessutom förståndshandikappad. För det kan ju inte bero på hennes böcker iaf, för de måste vara värdelösa. Det är Tommy helt övertygad om. Därför har han inte läst hennes böcker och kommer aldrig göra heller. Men kvotering var enda anledningen till att hon vann, det vet han...

Dessutom så tycker Tommy att alla feminister är halvgamla fruntimmer med mammakomplex som inte lyckats få en karl på kroken. Tänka sig så rätt han har. Vi kvinnor är ju ingenting om vi inte lyckas fånga en karl, då är det inte så konstigt att vi springer runt och blir tokiga feminister...

Eller som det här:
Kommunstyrelsesammanträdet i Karlskrona fick avbrytas alldeles nyss efter att Bruno Carlsson (SD) sagt att ”det är uppfriskande med kvinnor som är i övergångsåldern” om Åsa Gyberg-Karlsson (V).
Strax innan hade hon protesterat mot att Bruno Carlsson uttalade nedlåtande mot somalier och sa att alla från Somalia är analfabeter.
– Han ljög och hetsade mot folkgrupp och då protesterade jag, säger Åsa Gyberg-Karlsson.
– Jag blev riktigt förbannad och slog näven i bordet. Och då fick jag en härskarteknik i ansiktet.
Bruno Carlsson säger att han bett Åsa Gyberg Karlsson om ursäkt.
– Men händelsen är en skitsak. Det är känt att kvinnor i övergångsåldern har ett häftigt humör, säger han.
 
Eller som när två muslimska kvinnor blev misshandlade såpasst brutalt att den ena kvinnan svimmade av. Och allt Jörgen Fogelklou kunde kommentera från rättegången var att det var skandal att den ena kvinnan behövde ha en tolk eftersom hon bott i Sverige i så många år. Faktumet att hon blviit misshandlad tyckte inte Jörgen var så viktigt, speciellt inte det faktumet att hon blivit misshandlad just för att hon var muslim.

Sen har vi ju Erik Almqvist som tycker att män har bättre åsikter än kvinnor. Och att våldäkter skulle kunna undvikas om svenska tjejer var mer "självbevarande" (begränsad invandring ska också hjälpa såklart..). Många fall av våldtäkter hade kunnat undvikas om offren bara var mer försiktiga. 
Trevligt victim blaiming..
 
Ja, skulle kunna skriva hur mycket som helst om det här. Men jag pallar inte mer, jag börjar bli för arg igen. Läs själv, finns hur mycket info som helst ute på nätet. SD är rasistiska, ser ner på kvinnor och tycker att homosexualitet är onaturligt. Fatta nånting! Fuck SD!

Fuck SD!

Altså, på den senaste tiden har det vart mycket debatter om SD och deras besök på arbetsplatser. Många som är upprörda över att folk inte vill släppa in stackars lilla Jimmie och hans rasistgäng på deras skolor eller arbetsplatser.
 
Men vad fan finns det att vara upprörd över?
SD är ett parti där folk som sitter i partitoppen upprepade gånger uttalar sig grovt rasistiskt. De kallar muslimer för terrorister och parasiter. Sprider lögner om att alla muslimer är på ett sätt.
Hur fan kan folk gå på det?
 
Jag har en kompis som är muslim. Eller ja, egentligen har jag rätt många kompisar som är muslimer. Vissa av dom är mer hängivna i sin tro, medans vissa mer bara firar högtiderna. Precis som det är för alla mina kristna kompisar. Har vänner som går i kyrkan varje vecka, och vänner som bara firar påsk och jul.
Man kan inte dra alla över en kam. Muslimer är inte onda.

Men det är den bilden SD försöker sprida. Hävdar att vi är på väg mot sharialagar i Sverige om inte de gör någonting. Ingen av mina polare vill ha sharia, varken de som är muslimer, de som är kristna eller de som är ateister. Men SD försöker sprida bilden av de farliga muslimerna och deras farliga idéer och lagar.

Men det är SD som är dom farliga!
Som den nämndemannen från SD som i en överläggning i ett mål säger att det inte gör något att en slöjbeklädd muslimsk kvinna har blivit påkörd. Just för att hon var muslim och hade slöja. Och han får ändå sitta kvar som nämndeman.. Sånt skrämmer mig!
 
Hela SD skrämmer mig.
Det är odemokratiskt att inte släppa in SD på skolor och arbetsplatser säger folk. Trots att det finns folk på dessa platser som SD kallat för parasiter, folk som SD vill skicka ut ur Sverige. Folk som är helt normala människor som är lika mycket värda som vem som helst annars, men som SD ser ner på för att de är född i ett annat land eller säger sig tillhöra en annan religion.
Konstigt att dessa människor känner sig otrygga med att ha SD på deras skola eller arbetsplats eller?
 
Dessutom så har folk blivit nekade till att ha budskap mot rasism på sig när SD ska vara där på besök. Vart fan är demokratin i det då?? Att vara mot rasism betyder att man tycker att alla ska behandlas lika. Att vara mot muslimer betyder bara att man är dum i huvudet och ser ner på vissa människor och därför tycker att alla människor inte ska behandlas lika. Ser ni skillnaden? Att vara mot rasism är demokratiskt, att vara för det (vilket SD fucking är!) är odemokratiskt! 
Du får alltså inte bära en pin eller t-shirt där det står att du är emot rasism på. Men du får stå där med ditt parti och snacka massa lögner och trycka ner på människor. 
Så nej, det är inte odemokratiskt att inte släppa in dom. Deras yttrandefrihet ska inte inkränkta på andras!

Som min vän Kaptenen skrev:
Lär dig svenska med Sverigedemokraternas Fascistiska Ordlista- SDFOL
Vänsterextremist (substantiv, en/-en/-er): Anställd i den offentliga sektorn som värnar om allmänheten framför att låta en klick idioter kräva sin yttrandefrihet för att begränsa andras.
 
 
Jag börjar bli så jävla trött på det här nu helt enkelt. Kärlek och solidaritet, varför ska det vara så svårt?
Så här är mitt ramblande arga inlägg. Ber om ursäkt om jag använt mig av slarviga uttryck eller nåt. Men jag är för arg för att skriva en ordentlig text just nu.
Jag är arg, ledsen och besviken på vart världen är på väg helt enkelt. Fuck SD! Krossa Rasismen! Rösta rött!

Den senaste tiden

På sista tiden har det vart mycket. Skola, politik, sjukhusbesök, familj och massa annat. Saker som har stressat mig och oroat mig.

Men det har vart mycket roligt också. Jag har sprungit omkring och lekt i lekplatser om nätterna, ramlat den roliga gatan fram (dvs druckit öl på andra lång) och bara allmänt umgåtts och haft det kul med mina vänner. Har ätit goda middagar, spelat roliga datorspel och sett på bra filmer med min älskling. Och sett på massa massa tv-serier.
Snart ska jag åka och hälsa på hemma i Gävle i en vecka också. Träffa min familj, leka med mina syskonbarn, dricka öl med vänner och fira min stora lillebror som fyller 18 :)

Här är några bilder ifrån när jag var i Malmö :) Hälsade på Love och Katya, samt var med på Kämpa Showan demonstrationen. Antifascism är självförsvar!

Jag, Love och Katya :)


Bauie, Katya och Jag :)


Firade Katyas födelsedag :)
Katya, Mia, Carlos, Alejandro, Bauie, Jag och Loves dreads ^^
 

Och en bild på Tompan, Kays katt ^^
 

RSS 2.0