Till köpis med Elon

Igår kväll så fick jag tydligen ett husdjur på mitt rum.. Det var datorladdaren som bestämde sig att börja låta som en syrsa. Dvs, den slutade fungera -.-

Orginalladdaren slutade att fungera i början av januari, så då köpte jag den här som jag har nu.
Förstår inte vad som har hänt, eller varför den slutade fungera. Jag hade rätt styrka och allting inställt.
Så nu tar jag med mig laddaren, kvittot och alla delar i kartongen och tänker försöka kräva en ny. Tycker inte att jag ska behöva köpa en ny för 500 kronor, när den första inte ens fungerade i ett halvår! Trots rätt användning.

Jag messade till Elon och frågade om hon vill följa med till köpis då, och det ville hon. Vilket känns trevligt. Är ju mycket roligare att ha någon med sig än att gå runt själv. Dessutom var det ett tag sedan vi sågs nu :)

Tänkte även passa på att kolla på digitalkameror. Jag ska ju nämligen få en sådan i födelsedagspresent av min mamma som sagt, och bäst blir det ju om jag väljer ut en själv ;)


Är fortfarande sjuk dock. Även om snorigheten och febern har gått ner så är jag hostig. Vaknade i morse och hade väldigt svårt att somna om, det var inte allt för kul :(

Var över till grannen idag och skrev ut ansökan till folkhögskolelinjen jag tänker söka i höst också! Nu ska jag bara förbi skatteverket och fixa personbevis, samt kopiera mina betyg att skicka med. Och så ska jag fylla i 2 valfria referenser, så jag tänkte ringa och kolla med några om jag kan skriva dit de. Man vill ju ha folk som säger gott om en ;) Men eftersom det inte stod om vad för referenser det skulle vara (ibland står det att det inte får vara ex familjemedlemmar) så fyller jag nog i mamma på den ena platsen :)


Nu ska jag göra mig i ordning så jag kan ta 10 över bussen till valbo :)

Aja, snart fyller man 20 då.

Idag är det tisdag. Det innebär att det är 7 dagar kvar tills jag fyller år!

Jag brukar inte direkt peppa födelsedagar. Dels för att de inte direkt kommer fortare bara för man längtar mer, snarare känns det som längre tid. Och dels för att jag inte är så mycket för traditioner.
Men det känns väldigt trevligt att äntligen fylla 20 år.
Jag kan inte direkt påstå att jag har längtat massa som sagt, men däremot känns det skönt att det äntligen blir av.
Nu slipper jag fundera på hur jag ska få tag på alkohol till helgerna ;)
Nä, men seriöst faktiskt. Jag är inte den som super mig full varje helg, men jag dricker alkohol ibland. Och det känns skönt att själv kunna gå in på systemet och fundera ut vad jag vill ha och välja i lugn och ro.
Dessutom känns det litegrann som att 20 är det sista steget till vuxenvärlden. Nu får jag som sagt handla på systemet och få fullt studiebidrag om jag studerar på folkhögskola också.

På söndag så blir det första firandet av min födelsdag.
Då ska vi äta langos och fira här hemma med närmaste släkten. Vilket jag längtar väldigt mycket till! Langos är nämligen hur gott som helst, och speciellt när man gör dom själv hemma så man kan välja mellan typ 20 olika tillbehör att ha på!

Sen fredagen efteråt så blir det födelsedagsfest här hemma i lokalen. Inget stort, inget speciellt utan jag har helt enkelt bjudit hit lite vänner och tänkte ha en trevlig kväll.

Måste ta och krya på mig också, är nämligen lite sjuk just nu, så att jag kan åka in till köpis och kolla runt lite på digitalkameror. Har nämligen pratat med mamma och kommit fram till att det är väl det som jag önskar mig mest. Digitalkameran jag har nu kan ju ta typ 3 foton innan batteriet får för sig att ta slut..

Senare idag ska jag även prova på att göra egna chips tänkte jag. Samt så ska jag städa klart på rummet också.
Annars blir det bara att vara hemma, är fortfarande lite sjuk nämligen.

Blogglista - Dag 12

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.Funderade vilken bild jag skulle ta, men efter att ha kikat runt lite i min bildmapp, så fastnade jag för den här bilden.
Det är från ett Café i Göteborg. Jag var där sommaren 2009 med Oggy och hans familj. Vi promenerade runt i Göteborg, nånstans jag inte vet exakt var, och så hittade vi detta café. De serverade en skitgod kanelbulle som var hur stor som helst. Den absolut största kanelbullen jag har ätit iaf! Lika stor som en frisbee ungefär.

Ett fint minne från en fin resa :)

RSS 2.0