Hem här och hem där

Just nu känner jag hur skit det är att bo i Forsbacka nu för tiden..
Eftersom jag lämnade alla skolgrejerna här hemma i fredags efter skolan var jag tvungen att åka hem hit för att kunna skriva klart min dikt som skulle vara inskickad klockan 4 idag.
För det första gick det inte särskilt bra eftersom jag suger på att skriva dikter. Och dessutom så var min lillebror på skitdrygt humör. Lekte med grejer så det lät skitmycket, såg på tv på hög volym och klagade över att jag hade internet. Men men, det blev något att skicka iväg iaf.
Jag var klar redan vid 2tiden och drog då ner för att käka någonting och sen la jag mig på mitt rum och såg på tv och film.
Sen kände jag att det fick räcka med att vara i Forsbacka, så jag tänkte dra till stan istället. Men sen gick jag på toa och bytte kläder och insåg att bussen gick om 2 minuter och jag aldrig skulle hinna.
Så istället blev det till att vänta 90 minuter tills nästa buss går.
Så nu sitter jag och kollar på lite ytterligare tv-serier och surfar runt på datorn ett tag i väntan på att klockan ska bli 17.30. Jag hatar bussarna till och från Forsbacka nu för tiden!
Nu längtar jag hem till Strömsbro och Linus <3

Nu var det dags att ta ordentligt tag i köket!

Idag så har städningen fortsatt från igår. Efter endast en natt i huset så får Charlie, som den kock han är, nog av hur köket ser ut. Så jag vaknade klockan 11 av att han och Lotta höll på att städa köket, och då var det bara att gå ner och hjälpa till.
Nu har vi rensat ur alla kökslådor och lagt undan det som är onödigt (femtielva olika bestick som inte matchar med något, tvåhundratjogofem smörknivar och iaf ett dussin oslipade onödiga knivar) så det nu finns plats att stänga lådorna plus att det som ligger där i är snyggt och matchar. Vi har dessutom torkat ut alla lådor och de flesta skåp, samt torkat rent kaklet och diskbänken ordentligt.
Eller vi och vi egentligen, ska jag vara ärlig så är det ju faktiskt Charlie som har gjort det mesta. Men det var han som visste hur han ville ha det, så han fick göra som han ville och så hjälpte jag och Lotta till så gott vi kunde bara.

Dagen idag har blivit ännu en slödag. Bättre med både urinvägsinfektionen och örat, men det regnar så hemskt ute att man inte direkt har lust med något annat än att sitta inne. Dessutom är det så kort tid kvar av sommarlovet att man bara vill ligga inne och lata sig nu medans man kan.
Jag har spelat facebookspel, sett på tv-serier och bara allmänt surfat runt. Har även umgåtts lite med Lotta, Charlie och Charlies kompis Emmot som var på besök. Hannah är även på besök även om hon tillbringade den mesta tiden när jag var på nedervåningen vid datorn, men trevligt är det ändå :)


Och eftersom det var så länge sedan jag postade en bild så postar jag en på mig och Linus ifrån midsomras :)
Kanske inte den snyggaste bilden på nån av oss direkt, men jag minns bara tillbaka och tycker det är mysigt :)
Tänka sig att då trodde jag inte att han var särskilt intresserad av mig, även om jag efter helgen började tveka. Känns som det var hundra år sedan ^^

Ont överallt känns inte som det roligaste direkt..

Idag känns det som om det inte riktigt är min dag.
Fortfarande urinvägsinfektion plus att jag har huvudvärk och dessutom börjar få riktigt ont i högra örat utan att riktigt veta varför. Jag bara hoppas att det inte är en öroninfektion på väg eller nått också..

Idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen hemma hos Linus. Sov till sent, käkade några mackor och surfade runt på datorn bara.
Fast jag har även hunnit hjälpa Lotta att städa lite i köket samt bärt ut det gamla bordet och in det nya ifrån matrummet som nu är Charlies rum.
Nu har Charlie precis kommit hit med alla sina grejer och de håller på att fixa där nere för att få upp sängen och lite grejer.

Linus kom hem ifrån jobbet vid 6 och hjälpte till att bära in det nya bordet och sen gick han upp och däckade i sängen. Han vaknar till lite då och då när jag typ går ut och in i rummet och säger åt mig att komma dit för han vilar faktiskt bara och inte sover. Men så fort jag lägger mig där eller lämnar han en sekund så börjar han snarka, så jag tvekar lite på om han verkligen bara vilar ;)

Så jag kollar facebook och bilddagboken litegrann och lyssnar på musiken Linus satt på (A Perfect Circle).
Funderar på om jag ska ta och väcka honom strax och tvinga han att ge mig mat (börjar bli lite småhungrig) och så han kan sova inatt eller om jag bara ska låta honom vara och fixa nått att käka själv.
Vilket som så är han iaf söt där han sover ^^

Urinvägsinfektion är INTE kul.

Idag är en sådan där dag då jag inte direkt orkar göra någonting.
Jag har haft den stora turen att jag har fått urinvägsinfektion. Och det är inte alltför roligt ska jag säga.. Att ständigt gå runt och ha ont och känna sig kissnödig, och när man väl går på toa känns det som man typ kissar raklblad..
Så jag har inte allt för mycket lust till att göra något idag. Utan jag tänker bara ligga hemma och tycka synd om mig själv..

I helgen har det varit Sommaryran här i Gävle och det har iaf vart riktigt roligt. Ung Vänster hade ett ekologiskt café tillsammans med Grön Ungdom där vi sålde kaffe och hembakat veganskt fikabröd till billiga priser. Så jag tillbringade mestadelen av min helg med att sitta där och sälja kaffe och prata med trevliga människor :)

I fredags var jag även på fest hemma hos Cissi, vilket var trevligt. Eftersom hon ska flytta till Stockholm snart så hade hon en liten hejdåfest.
Efter festen så drog jag tillbaka till Sommaryran och kollade på Mimikry vilket var lika trevligt som alltid :)

Sen i lördags så var jag på sommaryran hela dagen i cafét. Sen jobbade jag en timme mellan 21-22 med Polarna innan jag fick för ont i magen och åkte hem till Linus..

Aja, lätt värd helg iaf :)

RSS 2.0