Vänsterpropaganda! :)

 
Sitter och lyssnar på den här låten just nu. Catchy låt måste jag säga, en lyssning och den sitter på huvudet resten av dagen sen. 
Så nu tänkte jag att jag delar den med er, så ni också kan få den på huvudet! ^^,
 
Sen nu när det är så mycket snack om Timbuktu efter hans låt med Sebbe Staxx "Svarta Duvor och Vissna Liljor", skulle jag vilja dela med mig av den här låten till er istället:
Jag tycker att Sebbe Staxx inte kan rappa för 5 öre, och Timbuktu borde hålla sig till att göra musik med bättre musiker. Sen får de väl sjunga om vad fan de vill. En sång är en konstform helt enkelt.
Men "Ge Oss Sverige Tillbaka" som Timbuktu sjunger tillsamans med Promoe är "positivare" och innehåller inga texter om våld. Så har ni sådana stora problem med Timbuktus nya låt så lyssna på den här istället. Och inse något kanske. Det vore fan dags nu.

Julpysslande

 
Såhär duktig var jag igår. Pysslade ihop en snögubbe till kylskåpet och en stjärna till granen.
Sen fick jag hjälp av Martin att klä granen också :)
 
Var en bra dag igår. Passade på att storstäda köket nu inför julen och satt sedan och pysslade resten av dagen innan Martin kom hem. Blev middag från Mossens Pizzeria också, och det kan nog vara en av de godaste pizzor jag någonsin ätit! Jamaica med ostkant och halvgräddat så vi gräddade klart dom i ugnen hemma.
Blev fruktansvärt mätt och belåten! :)
 
I helgen blir det nog inga blogguppdateringar, ska till Malmö för att hälsa på Love och Katya. Ska på spelning ikväll (Malmö För Musikhjälpen) och äntligen få höra Lide Najs spela live! På lördag blir det välkomstfest för Katya som äntligen fått uppehållstillstånd! :D
Bauie kommer också så det kommer bli helt underbar helg! Plus att Kajsa befinner sig där i närheten någonstans och kommer vara i Göteborg fram till onsdagen, så kommer att få träffa på henne också.
 
Kommer bli en fantastisk helg som sagt! :D

Dagens; 10/12 - 2013

Humör: Känt mig rätt så nere sedan igår, vet inte riktigt varför. Försöker bota det så gott jag kan med cola och choklad iaf :)
Tv-serie: Blacklist
Musik: Kent
Kläder: Jeans, "Same Shit Different Day" t-shirt och svart tjocktröja.
Mat: Fiskbullar :D
Dryck: Cola
Spel: Battlefield Heroes
Umgänge: Folket på Miroi och Martin
Bild:
Snabb webcambild sådär. Syns ju inte så bra på denna bild, men mitt hår börjar bli riktigt långt nu.
De längsta hårstråna går ner till naveln, men det börjar bli lite slitet också så är nog dags att klippa bort nån decimeter snart ^^

Helgsammanfattning

Tog en paus ifrån bloggandet i helgen. Var upptagen med att göra saker, istället för att skriva om dom ;)
 
I fredags så var jag först och firade min svärfar som fyllde år tillsammans med min sambo och hans familj. Åt god middag, umgicks med de vuxna och lekte med lilla Micke :)
Sen drog jag vidare till Majorna och festade med mina kära DÄBAiter tills klockan blev tidig morgon.
 
Lördagen spenderades först hemma mysandes i soffan framför tvn och med datorspel, och sedan på kvällen gick jag och Martin på bio och såg Hunger Games - Catching Fire. Käkade Happy Meal på McDonalds också :)
 
I söndags fick vi besök av Jenny på kvällen, som på grund av ovädret och försenade bussar inte hann med tåget till skolan i Färgelanda. Så hon fick sova hos oss över natten och åka vidare dagen efter istället.
Som sagt, tur för våra vänner på skolan att vi bor så centralt och bra här i Göteborg alltså :P
 
Måndagen spenderade jag mestadels hemma i soffan framför tvn och med datorspelande. Var iväg till Nordstan och mötte upp Martin när han kom från skolan och handlade julgransfot och lite juldekorationer.
 
Idag är det tisdag och jag sitter på Miroi som vanligt. Och är trött, som vanligt.
Klickar runt på nätet och letar lite jobb. Imorgon får jag beskedet om jag kommer in på universitetet eller inte! :)
Men har som sagt sökt 6 olika terminskurser, så någon av dom borde jag ju komma in på. Nu hoppas jag bara att jag kommer in på det jag helst vill! :)

Dagens; 5/12 - 2013

Humör: Helt ok.
Tv-serie: Barna Hedenhös uppfinner julen
Musik: Har inte lyssnat på nå musik idag faktiskt.
Kläder: Jeans, Mimikry t-shirt och lila Yoda-tjocktröja.
Mat: Koppnudlar ^^
Dryck: Cola och julmust
Spel: Battlefield Heroes
Umgänge: Martin
Bild:
Utanför mitt hus klockan 14.15
-
Och sen samma ställe, 21.15:

Dagens; 4/12 - 2013

Humör: Trött.
Tv-serie: Blacklist
Musik: Red Hot Chili Peppers
Kläder: Jeans, Mimikry t-shirt och lila Yoda-tjocktröja.
Mat: Happy Meal!
Dryck: Cola och Juice
Spel: Battlefield Heroes
Umgänge: Martin
Bild:
Köpte chokladjulkalender nere på stan. Hittade ingen Haribogodiskalender dock. Någon som vet vart man kan köpa sådan i Göteborgstrakten?

Men jag vill sova länge ju!

Ungefär så här var det i morse. Inte så att jag sov länge (eller mjo, ganska länge) men när jag väl vaknat hade jag ingen lust att kliva upp helt enkelt. Sängen var så bekväm, och drömmarna så lockande! Jag gillar att sova helt enkelt :P
 
Har spenderat dagen sedan jag slutligen klivit upp med att tvätta, diska och se på tv. När Martin slutat för dagen och kommer till Göteborg ska vi mötas upp på Nordstan för att handla lite diverse saker.
Kom på att jag inte har någon julkalender för i år ännu, varken choklad eller Haribo! Så det ska jag se till att införskaffa också såklart!
 
Nu ska jag spela lite Battlefield Herores medan jag väntar på att nästa lass tvätt är klar!

Dagens; 3/12 - 2013

Humör: Uppåt :)
Tv-serie: Quintuplets
Musik: Red Hot Chili Peppers
Kläder: Jeans, Mimikry t-shirt och svart tjocktröja.
Mat: Ska göra thaikyckling med ris snart.
Dryck: Cola och Juice
Spel: Battlefield Heroes
Umgänge: Alla som går i min grupp på Miroi som jag spenderat eftermiddagen med att diskutera diverse saker med. Och Martin nu hemma i soffan spelandes spel på varsin bärbar dator ^^,
Bild:
Fick min webcam att fungera igen efter att ha haft lite problem med den.
Martin ställde upp på att testa att den fungerade igen efter en ominstallation ^^

Kreativiteten flödar. Iaf när jag känner för det.

Idag är det tisdag och jag sitter som vanligt på Miroi och klickar mig runt på en dator.
Letar jobb och praktiker att söka, men känner som vanligt att jag mestadels inte kommer någon vart. Går mest runt och väntar på att jag ska få besked om jag kommer in på någon utbildning till våren.
 
Gårdagen spenderade jag hemma hela dagen. Passade på att städa vardagsrummet och ta reda på all disk vi lämnat i helgen. Bakade Peanutbutter and Nutella Cupcakes i söndags så blev lite disk efter det. Men riktigt gott blev det också, så det var absolut värt det!
 
Lade även några timmar åt att vara kreativ igår. Har en idé till en bok som jag börjat spinna på i helgen, och igår satte jag igång och började skriva lite. Spenderade mest tid med planering men började även skriva på det första kapitlet. Skrev ner karaktärsbeskrivningar, skrev en ordentlig huvudintrig och skrev ner idéer för sidointriger. Fick ihop några sidor med planering och 500 ord av det första kapitlet. Känns bra just nu! :)


Har inga direkta planer för veckan som kommer. Lite ont om pengar (eftersom jag inte får pengar fören nästa vecka) så kommer nog mestadels spendera tiden hemma. Borde kolla om det finns tvättid någon av mina lediga dagar och så hade jag tänkt spendera lite tid till att fortsätta arbeta med min nya bokidé. Annars blir det mestadels tv-serier och datorspelande för mig som vanligt! :)

RSS 2.0