Välkommen 2014!

Oj, insåg ju att jag inte uppdaterat bloggen sedan förra året! ;)
 
Har hunnit med att fira både jul och nyår sedan jag uppdaterade sist också.
Firade med Martin och hans familj, först hos hans mor i Skärhamn den 21 December och sedan hos hans far på julafton. Mellandagarna spenderades med kompisar, mestadels Dennis och Ippe (och även Wille kom förbi, bara Omie som vi saknade <3), och spelandes en massa spel. Martin fick Assassains Creed Black Flag av sin bror så det har spelats mycket.
Nyårsafton spenderade vi hos Martins bror med att umgås med folk, äta god mat och såklart smälla lite raketer vid 12slaget. Sen blev jag full och gick hem och la mig ^^
 
År 2013 är nu alltså över och 2014 har börjat. Får se hur många gånger jag lyckas skriva fel år när jag ska skriva i datum på dokument de närmaste veckorna nu då ;)
2013 har vart ett år precis som alla andra, med både uppgångar och nedgångar.
 
Det bästa med året är ju lätt att jag i maj blev sambo med min allra finaste Martin i Göteborg. Flyttade 2011 från Forsbacka för första gången i mitt liv, hamnade i en liten skithåla för plugget och nu har jag slutligen hamnat i Sveriges bästa stad! Har träffat nya underbara vänner, lärt mig vilka de bästa ölhaken är, lärt mig spårvagnarna och hur man effektivast åker kollektivt. Fått många nya intryck, och känner att jag är allt rätt så lycklig i den här staden!
 
En av de tråkigaste sakerna i år (förutom sådant skit som jag känner att jag inte ens pallar ägna en tanke åt nu såhär 2014) är väl att det var första året sedan 2008 jag inte var iväg på någon festival på sommaren. Augustibuller, Getaway, Emmaboda och Peace and Love har ju alla varit riktigt awesome! Men samtidigt så känner jag ändå att jag börjar bli för gammal för festivaler ;)
 
Men jag fick ändå se många bra konserter i år.
Kulturkalaset under sommaren här i Göteborg bjöd ju på Labyrint, Movits och The Sounds bland annat.
Firade min födelsedag på Liseberg med Svenska Akademien, Nas och Syster Sol.
Sedan har jag sett Lide Najs spela i Malmö och säkerligen något mer som jag inte kommer ihåg just nu.
 
Var utomlands för första gången i mitt liv också (förutom dagsutflykter till Åland). Åkte över dagen till Halden i Norge med skolan, besökte Köpenhamn över en helg med Martin och några kompisar, och spenderade en annars kall Decembervecka på Gran Canaria med Martin och hans familj (firade hans fars 60 års dag där).
Var hur kul som helst, och nu i år ser jag fram emot att besöka Kreta till sommaren också :)
 
Så sammanfattningsvis kan jag säga att det har varit ett väldigt bra år. För även om jag har haft några riktigt stora svackor, så känner jag ändå att jag aldrig har vart så här lycklig! :)
2014 kommer bli ännu bättre, det ska jag se till! :)

RSS 2.0