Året 2011

Så, nu sitter jag här vid datorn, klockan 14.12 den sista dagen på året 2011.
Om några timmar ger jag mig iväg till goda vänner för att fira in det nya året tillsammans.

Året 2011 har varit ett bra år måste jag säga. Det har haft sina uppgångar och nergångar som alla andra år, men det är bara onödigt att ångra de saker man kanske inte borde gjort, och istället se på det positiva och minnas dom med glädje.
I år så har jag för första gången i mitt liv flyttat hemifrån, för andra gången i mitt liv börjat på en folkhögskola, fyllt 20 år och insett hur stort öl och ciderutbud systemet egentligen har, haft ett jobb för första gången i mitt liv (om så bara för 2 månader), besökt Lasse Åberg museumet, vart på Peace and Love för tredje året i rad och på Getaway för andra året i rad.

Det politiska året
Jag åkte i Januari på ung vänster veckokurs för andra året i rad, och hade en trevlig tid tillsammans med Gävleborgs ung vänstrare och alla de andra som man stötte på. I Mars så blev jag omvald som ordförande för Ung Vänster Gävle för andra året och lämnade den posten i augusti sen när jag flyttade till Färgelanda. Jag gick i 1a Maj tåget med Vänsterpartiet och Ung Vänster Gävle samt var på Ung Vänsters kongress i Sandviken. Första dagarna som åhörare då jag åkte fram och tillbaka mellan Forsbacka och Sandviken och sista dagen som ombud. Jag höll tal på torget i Gävle om den hemska händelsen Utöya och följde nyheterna om det på tv med stor sorg och oro. Sedan i augusti har jag besökt Gävleklubben på deras möten 2 gånger, annars har det vart lugnt på den fronten. Men vem vet vad som händer nästa år, kanske blir jag aktiv igen?

Det kärleksfyllda året
Jag började mitt 2011 med en kyss av Linus på tolvslaget som jag hade varit tillsammans med sedan början av sommaren 2010. I Maj så gick vi skilda vägar som man brukar säga, men korsade dom ändå. Förhållandet i sig som defination är över, men vi är fortfarande mycket goda vänner och han har en stor plats i mitt hjärta.
Jag har även haft mycket vänner omkring mig som jag känner att jag har roligt och trivs med. Det har gått upp och ner med hur aktivt vi setts, men de har alltid funnits där. Kajsa, Alice och Idis är tre personer som jag känner att jag vill nämna i och med det. Jag har sedan min flytt till Färgelanda även fått nya vänner och bekanta. Några av dom har redan nästlat sig in i mitt hjärta och tagit plats, några mer än andra. Love, Katya, Kim och Baumann är tre personer som jag känner att jag vill nämna här i och med det.

Jag känner att jag inte behöver bli mer långrandig än så här. Jag tänker inte skriva om alla de awesome fester jag upplevt i Färgelanda, Andersberg, Forsbacka på min födelsedag och alla andra ställen. Jag tänker inte skriva om festivaupplevelserna jag haft på Peace and Love och Getaway. Jag har redan skrivit om de händelserna och postat bilder på facebook och bilddagboken, så jag känner att det räcker med det.

ÅR 2012 är blir året som jag avslutar min utbildning på Dalslands Folkhögskola och vart jag tar vägen efter det är fortfarande ett oskrivet blad. Jag fyller 21 år och får då dricka lagligt typ överallt i USA också om jag skulle få för mig att resa dit. Det blir nog ett bra år, för det blir som jag gör det till :)

Jag har inga nyårslöften jag känner att jag vill ge i år, då det viktiga är inte att jag säger något halvdant löfte på tolvslaget utan att jag gör något som jag själv mår bra utav.
Mina förhoppningar är att jag slutar röka en gång för alla och att jag får bättre ordning på min ekonomi och lär mig spara till mer oförutsedda händelser och nöjen till sommarn (Emmaboda och Öland Roots kanske?).

Klockan är nu 14.36 och jag ska lämna över datorn till min mamma. Ikväll kommer jag befinna mig i Andersberg med goda vänner och en säkerligen alldeles epic fest :)

Här har vi lite bilder ifrån året som gått:

Januari, jag var utklädd till man på en maskeradfestFebruari, ännu en maskeradfest. Denna gång som prinsessan Leia.1a Maj firande. Jag, Alice o Carro gick längst fram!
Juli, jag höll tal på stortorget i Gävle.Augusti, sista festen innan jag flyttade till Färgelanda.September, jag och min granne vid våra rum lekandes pirater. Folkhögskolelivet <3
Oktober, första bilden på mig och min brorson Svante <3November, halloweenfest på skolan. Jag och Joel var snyggt utklädda.
(Klicka på dom så blir dom större samt en liten beskrivning syns om ni håller pilen över dom)


Det var allt för denna gång. Klockan är nu 14.50. Tack för mig, så hörs vi igen nästa år!

tatacos

Idag är det fredag och jag är ledig från skolan som vanligt. Jag har en uppgift att göra, men den tänkte jag tillbringa lördagskvällen med eller möjligtvis söndagen.
Igår var Erik P här och hälsade på och vi drack lite öl, spelade tv-spel och bara hade det najs tillsammans med Kim som stannat kvar efter skolan samt de andra som bor här i byggnande och the little russian.

Idag så har jag inte hunnit göra så mycket ännu. Följde med Erik till bussen vid 2 tiden och annars har jag bara tagit det lugnt, umgåtts med folk och städat upp lite smått på rummet.
Kollar på gårdagens avsnitt av julkalendern nu och ska strax kolla på dagens avsnitt också.
Om 40 minuter ungefär ska jag åka in till Uddevalla hem till Kim där vi ska käka tacos :)

Blir nog en bra kväll idag med! :)

RSS 2.0