Från västkust till östkust, med buss.

Sitter nu på Swebus för att ta mig till Borlänge och sedan vidare med tåg hem till Gävle.

Det har hänt lite saker på min skola som gör att jag just nu inte mår så bra. Jag orkar inte riktigt gå in på detaljer på det hela, men kan säga som så att det nu finns vissa lärare jag har tappat respekten för helt och det är mycket som bör bättras innan jag får dom rättigheter jag ska ha och innan jag kan säga att jag trivs på skolan.

Så jag bestämde mig för att åka hem över helgen och tog då några dagar ledigt också för att hinna vara hemma ett tag också och inte bara tillbringa min tid till resor. Åkte från skolan klockan 8 i morse och kommer vara framme i Forsbacka strax före/strax efter 6 idag (allt beror på om det blir buss eller bil sista biten). Sen tillbringar jag några dagar hemma innan jag slutligen åker tillbaka mot skolan på tisdag. Då åker jag dock tåg hela vägen, och åker förbi Göteborg också. 

Min syster fyllde år i förrigår så ska fira henne i helgen också vilket även innebär att jag får träffa min systerson Tor. Så ska jag även försöka hinna med att gå ut på fredagkväll och träffa lite vänner. Annars har jag inget planerat utan tänker mest vara hemma och ta det lugnt med familjen samt få lite skolarbete gjort. 

Så just nu sitter jag på bussen och roar mig lite med att läsa i forumen på Battlefield Herores. Tyvärr är ju inte internetet här tillräckligt bra för att spela, så jag får nöja mig med att hänga på forumet tills jag kommer hem.

Martin fick sin HTC One X igår och den verkar som en riktigt najs mobil. Önskar att jag hade fått min också så jag kunde sitta hela bussresan idag och spela Draw Something, Wordfued och andra onödiga mobilspel. Men jag får nöja mig med att spela mina gameboy och snes emulatorspel, och när jag kommer hem till Forsbacka så ligger min One X och väntar på mig på posten där! :)

100 totalt onödiga frågor bara sådär i helt i onödan.

Okey, bara för det är 45 minuter kvar tills det är middag och jag inte riktigt har något annat för mig tänkte jag svara på en sådan här jätteonödig grej. Onödig i det faktum att ändå ingen kommer läsa det hela ens.
Men whatev, here we go:

Personligt:

1. Ditt fullständiga namn? - Agnete Josefine Lande
2. Korrekt ålder? - 21
3. Längd? - ca 168cm
4. Vikt? - ca 66 kilo (brukar inte direkt väga och mäta mig så ofta..)
5. Smeknamn? - Josh
6. Vart bor du? - Färgelanda, Dalsland, men ursprungligen från Forsbacka, Gävle och kommer flytta till Göteborg efter detta läsår. 
7. Vad gör du på fritiden? - Spelar Battlefield Heroes, ser på tv-serier, läser och umgås med folk.
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - En tjej med casual style och långt brunt hår typ :P
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - Är väl inte direkt missnöjd med något. Ryggen hade väl kunnat vara rak istället och låren och magen hade väl kunnat vara lite mindre just nu :P
10. Vad är du mest nöjd med? - Det vettefan. Hela alltet, att jag är jag ändå.
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - Social, Rolig, Umgängesvänlig, Smart
12. Vad vill du jobba som äldre? - Något som funkar I guess. Bibliotekarie.
13. Hårfärg? - Brunt
14. Ögonfärg? - Grönbruna typ.
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Vilka är vi? Hur vet jag att ni inte vet det?
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - Ja, oftast.
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Oftast inte ett dugg. Eller, jag klär mig i saker jag tycker känns bekvämt och som jag tycker om att se mig själv i. Men sen vad andra tycker om det skiter jag fullständigt i.
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - När jag gör mig i ordning på morgonen innebär det att kliva upp och dra på sig kläder. Så nä.
19. Någon vana? - Jag har många vanor, men oftast när en sådan här fråga ställs så är det s.k "fula vanor" som efterfrågas. Så rökning kan jag väl nämna då.
20. Lyckotal? - 12 eller 42

Specielltvänner/folk:

21. Vad heter din bästa vän? - Jag ska alltså bara välja en? Det gillar inte jag. Men Kajsa däremot, hon gillar jag. Och jag gillar Martin väldigt mycket med.
22. Hur många nära vänner har du? - Många är en defination, men jag har så att jag trivs.
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - Antar att det menas boendeområde? Jag skulle isf påstå att jag är det. Bor på internat och där vet då alla vem jag är iaf, skulle nog klassa mig som ganska bra omtyckt också. Fast resten av orten jag bor på har ingen aning om vem jag är, förutom de på Ica och Systemet då :P
24. Vet många personer vem du är? - Det skulle jag ändå säga.
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - Ja
26. När var du senast med någon kompis? - Sitter bredvid Martin just nu.
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Nej inte direkt. Jag har gjort tidigare, men nu väljer jag att bortse från det och faktiskt vara ärlig både mot mig själv och mina vänner med vad jag tycker och bara göra saker som jag känner mig bekväm med. 
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - Martin är ju min vän och han sover jag hos varje dag. Eller han som sover hos mig snarare eftersom mitt rum är sovrummet. Men vi somnade på soffan igår, och det är på hans rum :P Ska det vara någon annan, så sov jag hos Johan och Elena förr-förra helgen.
29. Vem sov senast hos dig? - Martin.

Romantik:

30. Vill du ha ett förhållande? - Jag har ett och det vill jag ha också.
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - Det spelar ingen större roll. Så länge vi är på samma våglängd så att säga.
32. Är du kär? - Ja det är jag.
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - Ja
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - Jag satsar på det förhållandet jag har just nu, och där känns allt rätt och bra :)
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - Jag tolkar den här frågan perverst :D
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - Jag tänker ganska mycket på utseende ja, men det är väl inget som spelar någon jättestor roll.
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - Känns det rätt kan jag också säga det, och det gör jag också.
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - Nej usch, aldrig i livet ;)
39. I din klass? - Är redan tillsammans med någon i min klass som sagt, så ja :P

Från kram till sex:

40. Har du kramat motsatta könet? - Nej, det har jag aldrig riktigt vågat. 
41. Har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - Ja, och oftast gör jag det då. 
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - Ja (det är runt här frågan den här "enkäten" börjar bli töntig, bara så ni vet)
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - Ja 
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - Är inte riktigt hundra vad "medsatta" innebär ;)
45. Har du pussat den du tycker om? Ja
46. Har pussat någon inför folk? - Ja 
47. Kysst någon inför folk? - Ja 
48. Hånglat inför folk? - Ja
49. Vem var ditt första hångel? - Vet jag inte riktigt, var så länge sedan.
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - Ett par stycken, sådär på skoj liksom :P
51. Vem är ditt bästa strul? - Haha lol.
52. Och vem är ditt senaste? - Haha lol.
53. Ditt snyggaste hångel? - Haha lol.
54.skäms du över att hångla inför folk? - Nej
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - Ja
56. Haft sex överhuvudtaget? - Nej
57. Hur gammal var du första gången? -14 år
58. Hur gammal vill du vara första gånn? - Nu har jag redan haft första gången, så det går ju inte att göra om direkt.
59. Blivit dumpad efter sex? - Inte direkt efter, det hade vart lite elakt :P
60. Har någon av det motsattkönet sett dig naken? - Ja
61. Har du gjort något av detta md de medsatta könet? - Seriöst? Medsatta? Google Translate maybe?

Tankar & skit: 

62. Har du någon fobi? - Gillar inte spindlar eller för höga höjder. Och jag hatar clowner.
63. Har du någon allergi? - Nej, fast det svider lite i munnen när jag dricker äppeldrycker med mycket konstgjorda tillsatser och skit i.
64. Vad tänker du på innan du somnar? - Så mycket olika saker. Jag har min lilla fantasivärld där jag kollar som på film innan jag somnar. Massa olika saker verkligen.
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - Beror ju på personen, och om man har setts förut eller inte. Är det en person man möter och pratar med, eller en person man bara ser på håll?

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!

66. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - Jag gillar alla komplimanger jag får.
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - En galen kväll med killkompisar hellre, tjejer är ju som tjejer är liksom. Fast jag tar ju myskväll med killen väldigt gärna också!
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - Martin. För han är min kille och min bästa vän.
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - Säkerligen varje dag iaf. För att ser jag t.ex en killkompis i korridoren så tänker jag ju en stund på honom (min hjärna registrerar att jag ser honom, och vem han är osv) så det blir ju varje dag.

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!

70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. Runkar du regelbundet? - Så det är viktigt att veta om killar onanerar men inte om tjejer gör det? Jag ursäktar mig och säger än en gång; Lol.

VAD VÄLJER DU?

74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - Jag säger lol igen. Det beror ju helt på. Hittar man en person man vill ha sex med när man är 13 så är det bara att ha sex. Och hittar man ingen alls så man faktiskt är oskuld när man är 40 så är det väl inga problem med det. Sex är ju inte det viktigaste i världen, men däremot är det viktigt att det känns rätt när man gör det.
75. Vänskap eller förhållande? - Ett förhållande fungerar inte utan vänskap. 
76. Snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? - Ingen av dom. Skulle tatt en kille som ser ok ut iaf men har bra personlighet ;)
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? Beror på. Om det är fina underkläder eller inte. Eller om det är fina nakna delar eller inte :P
79.Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - Sådana dumma frågor detta är.

SKULLE DU?

80. Kunna byta liv med någon? - Klart man önskar det ibland. Men isf vill jag behålla vem jag är, mina tankar, funderingar och upplevelser.
81. Isåfall vem då? - Någon rik jävel kanske.
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - Runka som bara fan.
83. Kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - Njä, lite mer kan ni väl erbjuda?
84. Kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - Den här frågan är för dum för att svaras på.
85. Kunna sova ute på vintern? - Jag skulle väl kunna, men inte fan vill jag.
86. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - Javisst, och det är flera länder jag skulle kunna tänka mig. Varför stanna på ett ställe när du har hela världen framför dig?
87. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - Alltså va? Jag förstår helt ärligt denna fråga. Den är för det första subjektiv, vem avgör att man slösar bort sitt liv bara för att man röker eller tar en drog? Och måste man må dåligt för att röka eller ta en drog?

Klädstil:
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - Nej
89 Vad klär du dig i oftast? - Jeans, t-shirt och tjocktröja.
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - Nej, oftast slänger jag väl det en kort tanke men det är inte direkt en lång process.
91. Klär du dig dyrt? - Inte direkt.
92. Vilken är den fulaste klädstilen? Den klädstil som den person som skapade dessa frågor har.

Senaste 48 timmarna har jag?
93. Pussat någon? - Ja 
94. Haft sex? - Nej
95. Fått en kram av en helt okänd? - Nej
96. Ringt någon? - Ja
97. Blivit uppringd? - Ja 
98. Funnit kärleken? - Tappar bort Martin lite då och då på denna stora skola, så får väl svara ja på denna fråga. För jag hittar honom alltid igen.
99. Kollat på google? - Ja, tema dag idag ju.

 


SISTA FRÅGAN! 100. Hur lång tid tog detta? - Jag började 15.56 och klockan är nu 16.30. En halvtimme av mitt liv helt och hållet slösad. Jag måste säga att det ändock känns bra, bortslösning av liv is the shit!RSS 2.0