Känns som någon sparkat mig i revbenen -.-

Idag är det tisdag och jag är fortfarande fett sjuk. Har ont i revbenen av all hosta, hostar fortfarande som fan och är snorig också. Plus att jag fick mens idag också, så nu har jag mensvärk att lägga till på all smärta jag redan har. Fantastiskt. Verkligen -.-

Jag ligger i Martins säng just nu och tittar på Vampire Diaries på min dator. Det är ganska tråkigt att ligga ensam och sjuk på mitt rum hela tiden, och Martins rum är mycket ljusare. Plus att det är bredvid balkongen, så om jag ska ut och röka behöver jag inte gå särskilt långt alls :P
Är fett jävla hungrig. Funderar på om jag ska orka gå till matsalen och käka något idag eller om jag ska käka varma koppen. Just nu är jag alldeles för lat för att orka käka något iaf.

Titta vilket fint, klagande inlägg det blev. Men hah, whatever.

Sjukis-söndag

Söndag och jag är sjuk, inte särskilt okej!

Har haft en rätt så chill helg här på internatet iaf.
Fredagen tillbringades mestadels med att spela datorspel. Team Fortress 2 för att vara exakt. Erik hängde på mitt rum typ hela dagen och lirade PS2 också. Drack några öl på kvällen sen och hade det trevligt med Martin, Erik, Love, Katya och Amanda. Sen att saker och ting ballade ur var ju jäkligt tråkigt, men vi sket i det och hade trevligt själva istället.

Lördagen spelade jag massa Team Fortress 2 igen hela dagen och drack ytterligare några öl på kvällen. Käkade riktigt god middag som Erik bjöd på och som vi hjälptes åt att laga alla som var på Gråbo i helgen. Spelade lite TP och kollade på när Amanda blev klippt :P
Blev dessvärre väldigt snorig på kvällen/natten sen så gick och la mig ganska tidigt.

Vaknade upp idag och kände det som om jag var död. Näsan rinner som fan, jag låter som Darth Vader när jag andas och hostan rosslar -.-
Har ändå haft en helt ok dag. Tagit det lugnt, legat och kollat på Vampire Diaries typ hela dagen. Orkade med lite varma koppen soppa och hårdbröd framför några avsnitt Vem Vet Mest på tv med Martin och Amanda vid 3tiden också.

Martin var till Ica på förmiddagen någon gång och kom tillbaka med Vanilla Coke och Cheese Rings till mig :D
Det fick mig iaf att må lite bättre. Jag har bra folk omkring mig :) <3

Back in the Färgelanda

Idag är det torsdag och jag har duktigt nog klivit upp och käkat frukost varje dag denna vecka.
Tror det är första gången sen jag började på skolan som jag lyckats med det :P

Har alltså vart tillbaka på skolan ett tag nu. Kom hit den 7 Januari och skolan började igen den 9 Januari.
Allt är som vanligt och livet här flyter på. Skola som vanligt, filmtittande på onsdagar och sköna människor.
Två nya har flyttat in här på Gråbo också, och dom är väldigt trevliga dom med.

Så just nu är jag inne i ett "flow". Jag trivs på mitt rum, jag trivs på min skola, jag trivs i min klass, jag trivs med mina vänner, jag trivs med att bo här. Sånt är alltid najs!

Har sedan senaste inlägget hunnit sett klart på säsong 1 och 2 av Vampire Diaries också. Blev lite mindre tittande sen jag kom tillbaka till skolan och började umgås med alla, men har hunnit klart med dom iaf!

Har förövrigt beställt en datormus så jag kan börja spela mina 8 nya spel! Hitman collection, Bioshock 2 och The Orange Box! Hade oturen (eller bara klumpigheten) att ha ner datormusen jag hade i golvet 3 gånger under en dag, sedan ville den inte fungera nå mer konstigt nog.

Börjar inte lektionerna fören 09.30 idag, men kände att det var lika bra att kliva upp vid 8 och äta frukost. Så nu sitter jag vid datorn och läser lite olika tidningar, Bohusläningen och Arbetarbladet. Martin ligger i min säng och påstår iaf lite då och då att han är vaken fast han andas ganska tungt :P

Och imorgon är jag ledig från lektioner. Får se vad som händer till helgen. Kanske till Uddevalla och träffa Erik, eller ta en öl med Johan på nån pub. We will see :)

The Vampire Diaries

Så, första inlägget år 2012.
Förresten är det här första gången jag skriver årtalet i år, och jag skrev det rätt på en gång! Mohahaha!

Anyways, sitter och kollar på The Vampire Diaries just nu på datorn hemma hos mamma.
Idag är min näst sista dag här i Gävle innan jag åker tillbaka till skolan i Färgelanda. Åker typ kvart över 7 på lördag morgon emot Falun för att därifrån ta bussen till Vänersborg, och sen hem till Färgelanda.

Så eftersom jag bara har två dagar kvar här i Gävle ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt. Ska vara med Elon och Kajsa imorgon, och ikväll blir det antagligen lite fest av nått slag. Ska se om Linus hade tid att ses idag också eller inte.

Fast just nu är jag som fastfrusen framför Vampire Diaries. Började kolla på det för någon dag sedan efter att ha sett några lösryckta avsnitt på tv, och nu är jag helt fast!
Fast jag knappt tillbringat mycket vaken tid hemma hos mamma så har jag redan hunnit se 15 avsnitt av första säsongen.

Jag har alltid gillat vampyrer av olika slag. Stephen Kings böcker var det första som fick mig riktigt intresserad, sedan så älskade jag verkligen Buffy The Vampire Slayer. Efter Buffy har jag inte direkt fallit för någon annan serie som handlar om vapyrer. Sett lite True Blood, men gillade det inte riktigt. Tycker att Twilight är dugliga filmer, men inte mer än så.
Men Vampire Diaries känns jävligt intressant helt enkelt.

För det första så är de tre huvudkaraktärerna otroligt snygga. Konstigt nog så är det hon som spelar Elena som jag tycker är snyggast. Men skådisarna som spelar Damon och Stefan är det absolut inget fel på heller! ;)
Sedan tycker jag det är schysst handling. Mycket intriger, men alltin hänger ihop. De får in mycket handling utan att det blir konstigt på något sätt och karaktärerna är otroligt intressanta.

Stefan, Elena, Damon
Stefan, Elena, Damon.

Jag vet inte om Damon är så jävla het egentligen, eller om det bara är hans karaktär som gör honom het.. Stefan är iaf inte så überhet i vanliga fall, även om han fortfarande är het, utan det är mest hans karaktär som gör han så snygg.
Elena är het. Punkt.

Anyways, nu ska jag inte sitta och dreggla framför datorn nå mer. Måste ner och äta. Sen får jag se om jag hinner med nått mer avsnitt innan jag ger mig iväg ut på dagens äventyr ^^

RSS 2.0