Thats enough with sickness for now!

Idag har jag efter några dagars sjukdom äntligen tagit mig ur sängen. Åkte på eftermiddagen en sväng till köpis, mest för att komma ut litegrann och för att jag behövde köpa ett nytt busskort.
Handlade för lite över 400 kronor, men det enda jag köpte var busskort (305 kronor), 2 par trosor (49 kronor), en coop cola, energidryck och ett ciggarettpaket. Så inte så stor shopping där inte.
Men det var som sagt mest för jag behövde ett nytt busskort och för att jag ville komma ut lite. Promenerade runt lite på diverse kläd- och skoaffärer och kikade runt i en timme sen handlade jag det jag skulle ha på coop.
Det enda jag inte hade planerat att köpa var trosorna, men två par för 49 kronor kändes som en bra investering då underkläder alltid är bra att ha ;)

Kände redan på arbetet i fredags att sjukdomen var på väg. Var hes och kände mig nästan lite smått febrig fram emot eftermiddagen. På kvällen hoppade jag sedan till och med över fredagsmyset och sov 14 timmar den natten. På lördagen var jag ännu hesare, men åkte ändå iväg och firade Lovisa som fyllde 20. Kände dock på mig att en riktig sjukdom var på väg att bryta ut, och så blev det även. Var sängliggande söndag-tisdag och mådde rent ut sagt skit. Grymt drygt med feber och en rinnande näsa..

Lillebror var också sjuk, så det var sjukstuga här hemma. Mamma var dock snäll och passade upp med att handla cola och ostkrokar åt oss, och i måndags blev det även pizza till middag :)

Sedan min senaste uppdatering för ungefär en månad sedan så har mycket hänt. Har arbetat på call-up med att sälja försäkringar i en månads tid. Dock arbetade jag min sista dag i fredags.
Ska på ett möte imorgon angående ett nytt projekt på call-up där jag ska börja arbeta. Kommer bara vara deltid (17-21 mån-tors) men det verkar intressant! Kände att det inte gick alltför bra med att sälja försäkringar, det tar mycket på ens krafter att sitta i telefon 8 timmar per dag och argumentera och förmedla. Det är inte det lättaste jobbet precis.
Min säljchef och gruppen jag jobbade med var dock hur snälla som helst! Jag känner att det går inte att ha bättre arbetskamrater än så, och hur jobbig en dag än var med dåliga säljresultat eller så, så fick de alltid en att må hur bra som helst! Det är de som jag kommer att sakna mest nu när jag börjar på nya projektet.
Dock arbetar vi ju fortfarande på samma företag, så kommer att kunna träffa på dom på raster och dylikt iaf :)
Sen kanske jag kommer börja arbeta med försäkringar igen efter någon månad. Försäkringar är ett av de svåraste att sälja, så jag kommer kanske gå tillbaka dit efter lite mera "träning" över att tala i telefon och lite mer utveckling bara :)

RSS 2.0