Försäkringsförmedlare, det låter allt lite häftigt ;P

Har idag vart på Call-up för att gå igenom allt det administrativa. De ringde mig i måndags och erbjöd mig ett jobb och jag tackade ja.
Imorgon börjag jag min första dag, klockan 09.00 till 18.00. Ska bli mycket intressant att börja lära sig hur allting går till och komma igång :)

Det enda dryga är att jag av misstag råkade stänga av mitt alarm idag istället för att klicka på snooze och sov därför till 11. Imorgon ska jag upp vid 8tiden nämligen, 4 timmar tidigare.
Aja, det blir bara att lägga sig i tid ikväll och försöka somna. Imorgon får jag nog be morsan ha koll på mig så jag inte snoozar för länge :P

Efter jag kom hem från mötet
så lagade jag mat. Maten som serverades hemma var viltgryta och ris. Jag är dock inget stort fan av viltgryta så efter lite rotande i frysen bestämde jag mig för att steka på lite kebab och käka det tillsammans med riset och lite grönsaker. Jag gjorde också i ordning lite vitlöksås och det hela blev mycket smakligt!

Nu ska jag spela lite tv-spel som vanligt. Resten av kvällen blir nog till att ta det lungt på bara. Lite tv-spel, läsa litegrann kanske och sen däcka framför tvn :)

En lugn men mycket mysig helg.

Den här helgen har vart en lugn helg. Var inbjuden till festligheter och grejer både i fredags och lördags men båda dagarna blev hemmakvällar istället.
I fredags så var jag som vanligt hemma och kollade på På Spåret med familjen. Grönsaker och dipp till fredagsmys och mamma hade även köpt chips åt mig på Willys. Double Cheese and Chili, hur gott som helst!
Lördagen spenderade jag i Valbo hemma hos Linus föräldrar. Vi åkte dit på eftermiddagen och åt en väldigt god morotssoppa, sen spelades det massa kort som det alltid görs där. Jag kollade dock på som vanligt, har aldrig vart mycket för att spela kort. Men jag tror nog jag måste lära mig att spela Mas och det de nu spelar, annars kommer jag aldrig passa in där ;)

Efter att vi hade vart hos Linus föräldrar åkte vi hem till honom och jag sov över där. Blev en ganska tidig kväller.
Idag så åkte jag hem ifrån honom vid halv 3 tiden. Han skulle plugga och sen gå på "I ljuset av Cornelis" på konserthuset med P-O. Jag har tillbringat dagen sen dess med att spela Tony Hawk Pro Skater 3 som vanligt, har nu klarat ut det med 11 olika gubbar.

Ser redan fram emot nästa helg
också. På fredagen så ska vi ha tacomys här hemma. Det blir jag och pojkvän, storebror och flickvän också mamma, Thomas och Lucas då. Fullt hus :P

Min allra första arbetsintervju avklarad!

De senaste två dagarna har jag haft mycket att göra för en gångs skull.
Igår så var jag in på ett informationsmöte på ett företag och en arbetsintervju på ett annat.
Sen kom Linus hem till mig efter hans skola var slut. Vi tillbringade några timmar hemma hos mig och kollade på tv och pratade innan vi åkte hem till honom. Första gången vi åkte buss en längre sträcka tillsammans. Vi har bara tagit bussen tillsammans om vi ska ner på krogen ifrån honom, annars är ju han en sådan bilmänniska :P
Väl hemma hos honom så lagade han mat och vi satt och snackade med Charlie och P-O ett tag innan vi drog oss tillbaka på övervåningen. Linus sorterade tvätt ett tag medans jag läste. Sen fick jag även se lite skisser han gjort till skolan den senaste tiden innan vi gick och la oss.

Idag så åkte jag hem med 11bussen efter att ha vaknat vid 10tiden. Linus klev upp redan vid 7tiden och duschade och gjorde sig i ordning, men jag föredrog att sova några timmar längre eftersom jag inte hade något att kliva upp till. Åkte hem och gjorde i ordning pommes frites, hamburgare, grönsaker och vitlöksås till lunch. Sen kom lillebror hem och jag hjälpte honom med hans läxa, något han inte hade lust med idag. Blev mycket skrik och gråt innan läxan var gjord. Sen åkte jag in till stan igen för att träffa en jobbcoach från Addeco. Det gick väldigt bra och vi pratade litegrann om hur jag beskriver mig själv och hur man lägger upp ett bra CV och sådär.

Kommer få reda på nu i veckan
hur det gick på min arbetsintervju också. Det kändes som det gick väldigt bra och jag fick bra med feedback därifrån också, så jag håller verkligen tummarna för att det ska leda till anställning! Han skulle ringa mig i veckan och meddela, så nu går jag på helspänn och bara väntar på ett telefonsamtal!
Ska få en arbetsintervju på företaget jag var på informationsmöte också, chefen där skulle också ringa mig i veckan och boka in ett sådant.




1 minut rökfri, 2 minuter, 3 minuter.. FAN!

Jag botade mitt sötsug för ett litet tag igår genom att käka glass. 3 sorters smaker på glassen och så kolasås. chokladsås och hallonsås. Det funkade ett tag, men jag önskar jag hade haft chips :P

Idag fick jag för mig att jag skulle sluta röka. Rökte upp min sista cigg i paketet igår kväll innan jag gick och la mig, och då det är så långt till affären (tar 5 minuter att gå!) så tänkte jag att jag kunde låta bli att köpa fler idag och sluta röka helt enkelt. Det är inte så lätt. Inte alls faktiskt.
Det fungerade ganska bra fram tills efter jag ätit frukost, eftersom en cigg är godast efter man har ätit. Nu tuggar jag massa tuggummi och funderar på om det var en dum idé ändå.
Jag tror jag ska försöka trappa ner ordentligt istället och sen sluta istället för att bara sluta tvärt. Känns som om jag kommer vara skitgrinig hela dagen idag och imorgon och nästa dag och nästa dag osv annars, och jag har inte så mycket pengar att jag kan köpa chips och läsk att bota det med heller.

Vi får se om jag överlever eller inte. Men när månaden är slut är det jag som är helt rökfri, den ni!
Det kan jag slå vad om. Om jag inte är rökfri den 1a Mars är det jag som bjuder alla på Ung Vänster lokalen på läsk! (så fort jag har råd dvs)

I övrigt hoppas jag på jobb på Call-Up just nu, har fått tid för arbetsintervju på måndag!

Sötsugen som fan!

1. Linus
2. Lay's Cheese and Onion
3. Maxmål
4. Popcorn

Jag har sånt sjukt sötsug just nu. Och det räcker inte med colan jag har. Jag vill ha nått gott att smaska på!
Fast allra helst skulle jag vilja ha Linus här just nu. Är så sjukt gos-sugen idag också, och har vart det enda sen igår!
Så jag skulle faktiskt välja Linus framför godsaker att äta. Fast om han kommer hit kan han ju ta med sig lite chips eller så ;P
Lay's chips är ju så fruktansvärt goda så att det inte är sant. Och Cheese and Onion är lätt godaste smaken.
Och fast jag redan ätit middag idag är Maxmål jävligt gott det med. Ikväll kanske jag hellre vill ha chips eller popcorn, men imon skulle ett Maxmål inte sitta helt fel! Eller, ett ikväll skulle faktiskt inte skada heller.
Och får jag inget utav det, skulle jag iaf vilja ha popcorn! Men jag har inga popcorn :( Igår åt jag upp mina sista cheddarpopcorn. Fast nu skulle jag vilja ha vanliga popcorn bara.
AHHHHHH GE MIG NÅGOT GOTT ATT ÄTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111ettett!11



Bilderna är i miniatyr och går att förstora genom att klicka på dom, om ni typ vill dreggla närmare till osten på burgaren eller kolla in min pojkvän.

En riddares historia

Nu ska jag snart ta och lägga mig. Eller, korrekt sätt så ligger jag redan ner. Men jag ska stänga ner datorn och tvn och försöka sova.
Egentligen borde jag försökt sova för ett litet tag sedan. Men det är En Riddares Historia på tvn, och trots att den innehåller Heath Ledger och är från 2001 så har jag inte sett den ännu.

Men direkt när den är slut
, vilket borde vara rätt så snart, så ska jag stänga ner och lägga mig.
Ska nämligen upp imorgon vid 9 för att hinna käka frukost innan jag ska ta 20 i 10 bussen in till stan. Jobbchansen på arbetsförmedlingen varje fredag nämligen.

Igår var Linus här också, vilket var trevligt. Dock var det jobbigt att kliva upp med han strax efter 7 imorse för han skulle äta frukost innan han skulle till skolan. Jag brukar kliva upp vid 10, och 3 timmar tidigare och i säng iaf en timme senare gjorde en ganska trött.

Jag har förresten städat mitt rum också. Rensat ut allt det gamla och fått en ny större tv.
4 stora svarta sopsäckar blev det till slut som fylldes med grejer jag gjorde mig av med. Mimikry-affischerna och skorna som känns jobbigast att ha gjort sig av med, men i överlag känns det bra.

Nu ska jag smita ut på en snabb cigg innan reklamen är slut, sen blir det sista delen av filmen innan det är kväller.
Godnatt!

RSS 2.0