Solig och najs fredag

Vaknade upp strax före lunchen idag. Jag och Love somnade med kläderna på igår natt efter att ha legat och kollat på mina självlysande stjärnor och lyssnat på soft musik.

Dagen idag har jag faktiskt spenderat utomhus mestadels, förutom en stund efter lunchen (min frukost) då jag lirade lite Tony Hawk Pro Skater 2 och 3 med Simone som otroligt engagerad publik ;)
Efter det drog jag och Love ut och åkte lite skateboard. Vi köpte med oss en varsin folköl och drog till skateparken och njöt av solen. Love åkte runt litegrann och sen satt vi även och chillade och pratade.
Vi drog tillbaka till skolan lagom till middagen som bestod av pizza och efter det gick vi ut i solen igen. Denna gång med sällskap av Erik, Katya, Johan och Petra också.
Vi roade oss med att åka kontorsstol nedför en backe, klättra på en lyktstolpe, åka skateboard och bara allmänt flumma runt lite.

Nu kikar jag runt lite på 9gag som dock har vart väldigt segt med uppdateringar från igår samt lyssnar på Clash.
Ska spela lite mer Tony Hawk tänkte jag också, ska spela klart sista banan på 3an med Darth Maul för att sen påbörja med en ny gubbe på 2an.

Sen ikväll blir det tydligen party låter det som på snacket. Jag kanske tar en öl eller så bara, eftersom jag har funderingar på att dra upp ganska tidigt imorgon och dra till Göteborg för att shoppa lite. Skulle behöva nya skor bland annat..

Nytt schema känns helt ok!

Idag är det torsdag vilket för mig är veckans sista skoldag. Imorgon har vi reflektionsuppgift inlagd på schemat, men det är helt enkelt en skrivuppgift som ska vara klar tills på måndag så man kan göra den när som helst under helgen. Och den tar inte allt för lång tid att göra heller, absolut inte en hel skoldag.

Idag fick vi även schemat för nästa månad, vilket ser ganska bra ut.
Lite tråkigt att vi inte kommer ha Jan på tisdagseftermiddagar längre, men en sak som är bra är att vi slipper Yoga  iaf.
Sen kommer vi ha Keramik på tisdagar också vilket kan vara kul, plus att vi lagar mat hela onsdagarna.
Känns som det kommer bli en månad med schemat :)

Förra helgen var jag iväg till Skåne och hade det trevligt med Kajsa, Elon och Bella samt lite folk från Kajsas folkhögskola. Det var riktigt trevligt och vi hade det skitkul. Allmänt umgänge på torsdagen, dekadensfest på fredagen och utgång på Tivoli i Helsingborg på lördagen.

Denna helg blir det dock att stanna kvar här hemma. Kanske drar jag iväg till Göteborg om vädret tillåter på lördag för att kolla efter skor och bara ha en schysst dag. Men det beror på om vädret är soft och om jag orkar också. Eftersom jag har fritidskort kostar det inget att åka dit, så jag tänker inte planera utan se vad som händer bara.
Ikväll blir det lite festligheter och dansande. Jag ska även passa på att sova så jag får sova ut lite också.

Är numera Dalslandsbo

Sitter just nu på Loves rum och tittar på honom. Han sitter och är väldigt koncentrerad och skriver ^^
Tittar även lite på Katya och Erik som ligger och sover väldigt djupt på madrasserna vi har på golvet :P

Fast egentligen så sitter jag inte och tittar på dom, utan bara i smyg ibland.
Sitter och kollar runt lite på bloggar och rensar bland vänner på facebook. Ny stad, nytt liv, nya tag.

Har sedan den 22 Augusti bott i Färgelanda (utanför Uddevalla).
Rum 43, Våning 2, Byggnad Gråbo, Dalslands Folkhögskola.

Känns som att man börjar komma in i det hela nu.
Jag har träffat folk jag verkligen verkligen trivs med.
Och det börjar kännas mer och mer som hemma.

Linjen (Livslinjen) är väldigt trevlig den med, och det känns som det här kommer bli ett väldigt givande och trevligt läsår!

Mitt rum sett om man står i dörröppningen typ.
Mitt rum :)

Några av mina klasskamrater.
Några av mina klasskamrater :)

RSS 2.0