Allting fortsätter gå framåt, och det går ändå rätt bra!

Hejsan. Nu var det nästan 2 månader sedan jag skrev sist också. Har helt enkelt inte haft orken till att göra det på sistone. Ibland tycker jag det är fruktansvärt skönt att skriva av mig lite, medan jag ibland känner att jag inte riktigt orkar med det, iaf inte offentligt. Och så har det varit den senaste tiden. Jag är upptagen med att själv försöka fokusera mina tankar, lista ut vad jag ska göra och vart jag är på väg. Och då känner jag att jag inte orkar dela med mig av det på bloggen helt enkelt.
 
Men mycker har i alla fall hänt på de senaste 2 månaderna. Ryggen fortsätter att gå framåt. Ibland känner jag mig faktiskt helt frisk nästan, även om jag fortfarande har rätt ont ibland. Är jag ute med vänner, promenerar eller bara sitter upp för mycket under en hel dag så får jag rätt ont i ryggen. Men jag behöver inte ta smärstillande mer än någon gång per vecka för det, vilket känns väldigt skönt. Jag har kommit in i ganska bra rutin när det gäller att känna av min smärta och vad jag klarar av för något. Jag vet ofta om en aktivitet kommer innebära att jag får ont eller inte, så det är lättare att planera mitt liv runt omkring det. Ryggvärken och dess problem finns alltid där, men jag lär mig att leva med det helt enkelt.
 
Jag har ju flyttat nu också. Jag och Blixten bor just nu hemma hos en vän till mig i Majorna. Jag trivs verkligen fantastisk bra här och det gör Blixten också. Här finns det ett badrum med ett badkar man kan leka i och golvvärme att ligga och gosa på, här finns det fönster som går att öppna bara sådär litegrann så man kan ligga och chilla och känna vinden och dofterna utifrån, och här finns en roommate som är jättebra på att klappas! 
Och jag är fruktansvärt glad över att han mår bra, och trivs själv väldigt väldigt bra också. Majorna är verkligen bästa stället att bo på i Göteborg! :)

Mycket som är svårt och jobbigt för mig fortfarande, men så har det tyvärr varit väldigt länge. Jag tar mig igenom det iaf, och en stor anledning till det är att jag är omgiven av fantastiska vänner. Som ställer upp i vått och torrt och hjälper mig med allt jag inte klarar själv. Och som ger mig en sådan fruktansvärt bra energi bara av att dom är dom! :) 
Tänker inte namedroppa massa folk, men vill bara säga ett extra tack till Kristoffer! Tack för allt verkligen, du är bäst! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0