Det kanske går långsamt framåt iaf

Igår var jag och träffade en läkare på min vårdcentral. Det var jag som hade ringt och bokat tiden, eftersom jag ville träffa någon och prata, få hjälp med mitt psykiska mående.
Det gick väl inte riktigt som jag hade velat, men däremot som jag väntat mig. Ett kort möte och sen var det "vi ses om 6 veckor". Det kändes inte som om jag blev helt lyssnad på eller förstådd tyvärr. Men jag tog det ganska bra ändå eftersom det var precis som jag hade väntat mig.
Jag fick tabletter utskrivna för att hjälpa mig mot den ångesten jag känner iaf, så får väl vänta och se om det kannske blir något bra utav det hela iaf. Om inte annat får jag försöka trycka på ännu mer vid nästa möte om att jag verkligen behöver prata med någon och att jag vill göra utredning. Synd bara att det ska ta så himla lång tid tills dess.. 
 
Annars så fick jag Citodon nu istället för Oxycontin för värken i ryggen i alla fall, vilket ju är najs. Det ska vara lite mildare än Oxycontin, så det är ju precis det jag ville ha. Något mellanting mellan Oxyn och Alvedonet :)
 
Idag är min rygg lite halvdan, men solen lyser så jag tänker försöka ta mig ut och njuta av den en stund. En kompis ska höra av sig när hon slutat jobba efter lunch så skulle vi försöka ta en promenad tillsammans. Kan kanske gå till Näckrosparken eller om min rygg orkar ända ned till avenyn. Kan ju alltid ta bussen hem igen då om ryggen skulle ge upp :P
Får se när hon slutar och hur ryggen mår, men ut ska jag se till att ta mig i alla fall :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0