Fuck SD! 2.0

Såklart kommer folk och kommenterar om att det inte alls är SD som är dumma och rasistiska. Det är bara några dumma idioter i partiet, precis som det finns idioter i andra partier.
 
Ja, det finns alltid idiotiska människor. Och de kan dyka upp vart som helst, i vilken partitopp som helst.
Men i SD är de ju för fan i majoritet! Fler och fler stora namn inom partiet uttlar sig rasistiskt och på andra sätt nedsättande.
Så ni säger att vi inte kan säga att SD är dåliga eftersom det är några få personers fel. Jag säger att det är majoriteten i SD som gör fel och därav så är faktiskt SD dåliga!
Jimmie Åkesson utgör inte hela SD. Så bara för att han inte uttalat sig öppet rasitiskt eller nedsättande så betyder inte det att SD är bra. Speciellt inte när nedsättande och rasistiska kommentarer verkar vara praxis för restrerande förbundet. SD ÄR RASISTISKA!
 
SD ser ner på kvinnor också:
Som Tommy Hansson som inte läst en enda bok av Alice Munro, men endå klagar på när hon vinner nobelpriset i litteratur. Därför att det måste ju ha varit kvotering som gjorde att hon vann. Eftersom hon var kvinna och dessutom förståndshandikappad. För det kan ju inte bero på hennes böcker iaf, för de måste vara värdelösa. Det är Tommy helt övertygad om. Därför har han inte läst hennes böcker och kommer aldrig göra heller. Men kvotering var enda anledningen till att hon vann, det vet han...

Dessutom så tycker Tommy att alla feminister är halvgamla fruntimmer med mammakomplex som inte lyckats få en karl på kroken. Tänka sig så rätt han har. Vi kvinnor är ju ingenting om vi inte lyckas fånga en karl, då är det inte så konstigt att vi springer runt och blir tokiga feminister...

Eller som det här:
Kommunstyrelsesammanträdet i Karlskrona fick avbrytas alldeles nyss efter att Bruno Carlsson (SD) sagt att ”det är uppfriskande med kvinnor som är i övergångsåldern” om Åsa Gyberg-Karlsson (V).
Strax innan hade hon protesterat mot att Bruno Carlsson uttalade nedlåtande mot somalier och sa att alla från Somalia är analfabeter.
– Han ljög och hetsade mot folkgrupp och då protesterade jag, säger Åsa Gyberg-Karlsson.
– Jag blev riktigt förbannad och slog näven i bordet. Och då fick jag en härskarteknik i ansiktet.
Bruno Carlsson säger att han bett Åsa Gyberg Karlsson om ursäkt.
– Men händelsen är en skitsak. Det är känt att kvinnor i övergångsåldern har ett häftigt humör, säger han.
 
Eller som när två muslimska kvinnor blev misshandlade såpasst brutalt att den ena kvinnan svimmade av. Och allt Jörgen Fogelklou kunde kommentera från rättegången var att det var skandal att den ena kvinnan behövde ha en tolk eftersom hon bott i Sverige i så många år. Faktumet att hon blviit misshandlad tyckte inte Jörgen var så viktigt, speciellt inte det faktumet att hon blivit misshandlad just för att hon var muslim.

Sen har vi ju Erik Almqvist som tycker att män har bättre åsikter än kvinnor. Och att våldäkter skulle kunna undvikas om svenska tjejer var mer "självbevarande" (begränsad invandring ska också hjälpa såklart..). Många fall av våldtäkter hade kunnat undvikas om offren bara var mer försiktiga. 
Trevligt victim blaiming..
 
Ja, skulle kunna skriva hur mycket som helst om det här. Men jag pallar inte mer, jag börjar bli för arg igen. Läs själv, finns hur mycket info som helst ute på nätet. SD är rasistiska, ser ner på kvinnor och tycker att homosexualitet är onaturligt. Fatta nånting! Fuck SD!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0