Badrummen först, sen kan vi ta resten!

Blev ingen skola idag. Istället så passade jag på att sova ut en stund längre, till klockan 10 iaf. Har vänt på dygnet nu på senaste tiden, till det normala. Förut om jag var ledig så vaknade jag absolut inte före klockan 12 och på vardagar så sov jag kanske 6 timmar per natt som mest. Antar att det är en positiv sak att jag vänt på dygnet :P Även om jag saknar nätterna litegrann ^^ Fast nu på vintern är det ju mörkt redan vid 4 iaf, så jag klarar väl mig.

Efter att jag slappat en stund i sängen och kollat på American Funniest Homevideos och spelat lite facebookspel så tog jag bussen in till stan och mötte upp med Mamma och Karin som hade vart till biståndsgruppen och Owe Janssons. Vi käkade lunch på IKEA, vilket även blev frukost för mig. Jag åt köttbullsmeny som vanligt medans mamma och Karin åt lax tror jag det var. Efter det så kollade vi runt på köpis en snabbis och jag passade på att tanka på mobilen och köpa cigg nu då jag har pengar.
Är så grymt skönt att äntligen kunna höra av mig till folk! Har 5000 gratis sms nu i 30 dagar, så jag borde inte ha något problem innan dess med att höra av mig till nån :P

Nu tänkte jag spela lite mer The Sims 3 kanske. Igår så började jag att bygga ett hus till min nya familj. 3 stycken bröder som ska bo i samma hus och de har helt olika egenskaper såklart. En kommer vara kriminell och musikalisk, typisk punkarsvin typ :P En annan är osäker och emo, medans den tredje är ordentlig och affärsmässig på alla sätt och vis ^^ Tidigare har jag en vanligt familj, en mamma med författardrömmar och en pappa med affärsdrömmar. De har nyss fått en dotter.
Vet inte riktigt vad det är med mig egentligen när jag bygger hus. Det första jag gör efter att ha byggt väggarna klart och valt tapeter och golv är att börja inreda badrummen. Jag börjar ALLTID med att inreda badrummen och spenderar nog nästan mest tid med att göra dom snygga xD
Men man ska ju kunna njuta av ett fint rum när man gör sina behov!

Fast innan jag börjar med det ska jag gå ner och umgås en stund med mamma, Karin, min lillebror och hans kompis som sitter och fikar. Ska dricka lite cola :P
Sen kommer Linus hit senare idag också :D


150 kronor rikare i månaden.

Idag har jag bara vart hemma hela dagen. Började med att sova till klockan halv 11, och sen ligga och dra mig i sängen ett tag. Blev soppa till frukost, ostmacka till lunch och det mamma lagade till middag. Har även hunnit med att dricka ett par koppar varmt té. Och cola såklart!

Har spenderat dagen med att spela facebookspel, surfa på facebook, spela The Sims 3 och så har jag kollat på tv.
Tyvärr så började datorn att krångla. Först kraschade insticksmodulen till flash så jag kunde inte spela FrontierVille. Sen så efter att jag spelat The Sims ett tag så gick inte Firefox att starta heller. Men efter att jag stängt av datorn (första gången jag stängde av den och inte bara satte den i viloläge på mer än en vecka..) och låtit den vila ett tag, sen startat den och installerat senaste verisionen av flash så verkar allting ha löst sig.

Eftersom datorn krånglade tänkte jag spela tv-spel ett tag. Men inser att handkontrollen är trasig.. Ena joysticken krånglade och höll på, men det var inte så farligt. Men sen så fungerade helt enkelt inte uppåtpilen. Och det är ganska svårt att spela Tony Hawk utan den..

Så nu har jag lagt ett bud på tradera på en ny handkontroll, bara lite använd och för under hundralappen. Budgivningen är slut om 2 timmar, så då får jag se om jag vunnit den eller inte.
Ska även säga att jag har en till handkontroll till PS2an, men den är så grymt obekväm att jag inte pallar med den. Originalkontrollen ska det vara!



En bra sak är att försäkringskassan ringde. Det är såhär att om man har två stycken barn, så kan man få något som heter flerbarnstillägg. Jag är visserligen över 18, men detta tillägget gäller fram till juni året man fyller 20 om man studerar på grundskola, gymnasieskola eller särskola. Nu studerar jag visserligen på folkhögskola, men linjen jag går är på gymnasienivå. Så försäkringskassan skickade ett brev till oss för några veckor sedan att vi skulle ansöka om det där, vilket vi gjorde. Idag ringde dom och sa att det var beviljat. De kommer att skicka ut det till i december, och då kommer de skicka för alla månader de hittills missat, dvs sen i augusti när jag började skolan. Det är bara 150 kronor visserligen, men 150 kronor extra i månaden skadar absolut inte!

Räknar ner dagarna till pengarna trillar in på kontot

Precis som jag sa i mitt inlägg igår så blev det hemmakväll igår. Var väldigt nära att jag drog in till stan ett tag för att gå på fest, men det blev ändrat i sista stunden. Hade ändå ingenting att dricka, utan skulle in en sväng för att träffa Elli bara.
Istället var jag hemma och spelade facebookspel och kollade på tv. Hade ingen ork till att göra något annat direkt. Hörde äntligen av Linus också, vilket kändes bra. Har inte känts bra att inte ha någon kontakt med honom, när jag är van med honom i mitt liv liksom. Även om vi bara ska vara vänner, så vill jag fortfarande veta att allt är bra med honom och så.

Längtar tills på tisdag då jag får pengar. Är så himla trött på att vara helt utfattig.
Det här är vad jag tänker unna mig då:

(klicka på bilderna för att förstora dom)

Det första är en bok utav Henrik Larsson, som heter Isöhäxan och är del två i hans bokserie Blodsarvet. Jag har den första delen i serien och gillade den. Den kostar 36 kronor, så det känns som ett bra pris.
Det andra är Mouintan Dew, en av mina favoritdrickor. Smakar som typ sprite fast lite mer juiceaktig smak typ. Kostar en tia på stan.

Så grejer för mindre än en 50-lapp tycker jag att jag har rätt att unna mig då jag har vart utan pengar de senaste 2 veckorna typ.
Något mer har jag inte planat att köpa direkt. Det gör jag aldrig riktigt heller. Men skönt att ha pengar till ifall man vill göra saker. Köpa cola, gå på krogen eller sådant.
Eller en chipspåse till tråkiga söndagseftermiddagar som den här kanske!

Junkyardisch!

Igår hade jag en riktigt schysst kväll hemma hos Olivia. Var riktigt skönt att komma ut och iväg, och umgås med lite folk liksom. Och speciellt umgås med Olivia och dom, var jäkligt länge sen jag träffade dom nu och de är alltid sköna att hänga med. Träffade många andra trevliga folk på festen som jag inte träffat på ett tag, så det var trevligt också.

Idag så har jag vart lite seg, vaknade alldeles för tidigt imorse av någon anledning och kunde inte somna om. Så min kropp som är van med 12timmars sömn nu är rätt så trött. Är lite smått bakis också, men det är inte så farligt. Känner bara att jag inte har någon lust att ta mig ut idag. Det lockar liksom inte så mycket att krångla med bussar och gå ut i detta jäkla väder liksom. Dessutom har jag inga planer heller visserligen. Nu är ju klockan inte ens 2 så jag ska inte säga nått absolut, finns mycket som kan hinna hända innan dagen är slut. Just nu känner jag bara för att ligga inne i sängen iaf.

Har tillbringat min tid med att spela FrontierVille på facebook, kollat på Monty Python sketcher och kollat runt på snygga kläder på internetbutiker. Jag roade mig med att tänka att jag skulle köpa en hel uppsättning kläder på junkyard.se. Alltså byxor, skor, tröja och allt. Tänkte att jag hade pengar nog till det också. Varför jag började göra så vet jag inte, men det roade mig ett tag iaf ^^

Såhär blev resultatet (klicka på bilderna för att göra dom större:



Tjocktröja: Billabong, 999 kronor
Skor: Converse, 699 kronor
Jeans: Criminal Damage, 399 kr
T-Shirt: Björkvin, 379 kronor

Det enda jag skulle kunna köpa till det priset är byxorna. Skulle aldrig ha råd att köpa en tjocktröja för tusen spänn liksom.. Tjocktröja får kosta högst 350 kronor för mig, jeans högst 600, skor högst 600 och t-shirt 250 kanske. Men för de höga priserna köper jag inte ett par snygga vanliga jeans och ett par ordinarie tygskor direkt, då ska det vara kläder jag verligen verkligen blir förälskade i och som kan hålla ett tag.

Iaf, så hade jag något att göra i typ en halvtimme på junkyard.se, så det var väl fint det iaf ^^
Nu är frågan bara vad jag ska göra resten av dagen :P

Jag saknar dig..




Jag saknar Linus..
Jag skulle så jäkla gärna vilja ligga bredvid honom just nu.
Jag skulle vilja kyssa honom just nu.

Men mest av allt vill jag bara ge honom en kram. Jag vill bara hålla om honom och känna att han håller om mig.
Vad som än händer, och hur det än blir, hur det än är så vill jag bara ha en kram..

Kan han inte komma hem nu, så jag får krama honom?
Sen så ser vi vart allt leder och vad som händer.
Men just nu vill jag bara ha en kram..

What i like about a zombie dancing!

Bara 2 avsnitt kvar av What I Like About You nu.. Kommer bli tomt utan det.
Började kolla på säsong 1 typ när det tog slut mellan mig och Linus, alltså lite mer än en vecka sedan. Det är runt 20 avsnitt på varje säsong och det är 4 säsonger. Den här veckan har jag förutom skolan legat hemma och kollat på det, pretty much hela tiden.
Och nu är det snart slut, är på näst sista avsnittet. Dags att bli glad igen kanske då? :P

Fast jag har fortfarande säsong 4 utav Dexter på min dator som jag inte har sett ännu, och det finns massa filmer och tv-serier att streama på nätet.
Får klara mig på det ett tag eftersom nerladdningen är så långsam, så om jag ska ladda ner nån tv-serie är den klar om en vecka eller nått.

Igår så tog jag mig iaf ut och hade det trevligt iaf. Åkte hem till P-O och hängde med han, Rafael, Josefin, Jessica, Christian och Charlie ett tag i finrummet. Vi drack lite öl och vin (och jag drack Coca Cola Vanilla :P) och snackade och hade det trevligt.
Sen så åkte jag in till stan och träffade på bästa Idis och satt på kontoret och drack lite vin och bara snackade med henne. Vilket var precis vad jag behövde kände jag! :)
Jag och Ida hann även med att dra in på Monster en halvtimme typ. Drack en god drink (Zombie tror jag den hette) och dansade på Nivå.

Thats what i like about you!

Vaken såhär tidigt på en helgdag, illa illa. Fast jag har ju sovit nästan 12 timmar inatt, vid olika tillfällen.
Somnade tidigt igår, minns inte när men det var nog runt 5-7 på eftermiddagen. Sen var jag vaken ett tag vid 2, sen vaknade jag igen vid 4. Slutligen somnade jag vid 6 och vaknade strax efter 10.

Nu ligger jag och spelar FrontierVille samtidigt som jag smaskar lite chips och kollar på What I Like About You.
Ska inte käka alltför mycket av chipsen bara. Måste ju se till att orka med ordentlig mat också.

Ikväll så får jag se vad som händer. Antingen kör jag ännu en hemmakväll med What I Like About You och tjockar i mig chips och cola. Eller så kanske jag drar till Strömsbro och hänger med P-O och folk.

Nu ska jag kolla på ännu ett avsnitt av What I Like About You och försöka avklara dagens tycka synd om mig själv och att världen är jobbigt och allt annat plajs jag har för mig, så jag slipper det resten av dagen. Förhoppningsvis.

För skakad för att våga sova..

Jag somnade och sov i 20 minuter. Och drömde den värsta dröm jag någonsin vart med om.
Jag vaknade fan och var så jävla rädd. Jag visste inte om jag vaknat på riktigt eller om det var ännu en del av drömmen liksom.

Hela drömmen gick ut på att jag sov, och visste att jag sov. Men jag kunde inte vakna. Så helt plötsligt trodde jag att jag var vaken bara för att inse att jag inte var det, och helt plötsligt vaknade jag upp igen och sen hände något som gjorde att jag insåg att jag hade inte vaknat denna gång heller. Jag var fast mellan dröm och verklighet, och kunde inte ta mig ut.

Fyfan. Det är så jävla svårt att förklara hur det var, det går liksom inte. Vaknade för 10 minuter sen och är fortfarande helt skakig. Kommer ju inte att våga somna om i första taget..

Det är nu jag saknar Linus som mest nästan. Jag vill inte sova ensam och drömma mardrömmar. Jag vill kura ihop mig intill honom och inse att allting är bra..

Fan, nu går jag ut och röker och dricker lite cola. Sen blir det några komedi tv-serier tills jag lugnat ner mig nog för att kanske våga somna igen. FML just nu liksom..

Jag börjar bli tjatig, dryg och sådär nu

Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden. Till den där dagen i bolougnern kanske. Eller till den där dagen i din lägenhet när vi käkade tacos. Eller den där dagen du kom hem och gav mig pizza till lunch. Eller den där dagen då vi bara umgicks, som alla andra dagar. Eller till förra veckan. Just nu vill jag bara spola tillbaka tiden en dag. Till den där kramen jag fick innan jag lämnade din bil. Vad som helst skulle jag kunna ge för att bara få hålla om dig igen. Bara för att få bli omhållen av dig. Jag vill inget annat än att vara med dig. Det spelar ingen roll hur allting är just nu och allting som har skett. Jag vill vill vill bara kunna lösa det här. Folk har sagt åt mig att tänka efter nu, att väga de negativa sidorna mot de positiva, och att det kanske var lika bra det här. Men när jag tänker tillbaka till den där dagen i bolougern, eller då vi gick på bio, eller när vi låg i din säng och pratade om bajs och andra konstiga jävla grejer och bara skrattade, eller den där kramen, så inser jag att det absolut väger mer än de negativa. När jag tänker på allt det, så vill jag bara lösa allt det negativa. Ok, negativa saker är dåliga. Jag menar, det är ju negativa. Men jag har insett att de negativa sakerna inte  på något sätt är så illa att de överväger de positiva. Jag är säker på att jag vill ha dig, jag är säker på att jag älskar dig.


Jag är känslosam och bögig, men så är det.
Jag ska jobba på det här med att skriva någonting roligare och så. Men det är min blogg så jag gör som jag vill.


Idag var jag på teater med klassen förresten. Clowner som framför hamlet, den ni!

Jag klarar mig iaf



Detär inte så lätt att låtsats att allting är bra när det inte är det liksom.
Jag vet hur allting är nu. Vi har pratat, kommit relativt överrens och har inte skilts som ovänner.
Men det betyder ju inte att allting är bra, att jag mår bra.
Även om jag vet hur allting är nu, så hur är det sen?
Jag kommer att gå hemma i 2 veckor och inte veta ett skit.
Det är fan skit.
Det är kanske mindre skit nu när jag vet saker än när jag inte visste någonting.
Men det är fan skit.
Eller så är det mer skit, när jag vet och inte är säker på om jag vill veta.
Det är skit alltså.

Men nu låtsats jag att allting är bra.
Jag har fortfarande cola och några avsnitt bra tv-serier kvar. Så jag klarar mig.
Så hur negativt det här inlägget än är, om det nu är det, så klarar jag mig iaf.
Det är väl det viktiga.

Fast visst fan är vi snygga?

I am broken and alone..

Jag saknar honom så det gör ont..
Jag hatar att ha det så här. Jag vill inte må så här. Jag vill skratta, skämta och vara dryg. Det är det som är Jossan, det är det som är jag. Att vara deprimerad passar sig inte mig, jag ska liksom bara skämta bort allt.
Men det går helt enkelt inte nu, jag mår för dåligt.

Jag hittade hans linne han glömt här, det luktar som honom. Då grät jag.
Jag hittade hans medicin han har haft här ifall han skulle glömma ta med sig. Då grät jag.
Jag satt ute och rökte när en bil körde förbi, och jag började tänka på att det inte kommer vara hans bil som kommer åkande där, aldrig mer. Då grät jag, 3 gånger vid olika tillfällen när jag gjort det.
Jag satt på toaletten och gjorde nummer 2, och kom att tänka på alla gånger vi skämtade med varann och sa att "bajs var bra" och frågade hur det hade gått. Då grät jag.
Jag vaknade och kom och tänka på att jag är ensam i min egna säng, och kommer vara det i framtiden. Då grät jag.
Jag promenerade till bussen imorse och tänkte på att jag skulle åka hem till mig, aldrig mer skulle jag åka hem till dig eller vänta på att du kom och hämtade mig någonstans. Då grät jag.
Jag kom in i köket när morsan lagade nån mat och kom att tänka på att du skulle ha vart här vid det här laget och ätit tacos med mig och min mamma. Nu var det inga tacos. Då grät jag.

Jag gråter helt enkelt.
Och det är jobbigt som fan :/




Världens tråkigaste inlägg skulle jag tro

Idag har jag vart ledig igen, och fått mig en sovmorgon jag inte väntat mig.
Vaknade vid 8 i morse och såg att läraren hade skickat sms om att det inte blev några lektioner idag, så då var det bara att trycka av alarmet och somna om igen.
Tyvärr råkade jag sova lite väl länge kanske, så imon kommer jag vara trött igen.

Annars har jag inte hunnit göra någonting idag direkt. Eftersom jag vaknade strax efter 2, så har jag bara hunnit käka frukost, bäddat sängen, kollat datorn en snabbis och åkt hem typ.
Blev lite miss med bussarna så jag fick vänta på stan i 45 minuter också, plus att det redan tar tid att åka hem till mig ifrån Linus.
Men när jag fick vänta på stan så satt jag mig bara på gamla Subway och drack en varm choklad och läste en bok.
Boken var ganska lättläst så den läste jag ut strax efter jag kommit hem också.

Efter att jag kommit hem och pratat lite med min mamma så käkade jag popcorn också, men nu är jag fortfarande sugen på något trots att det var mindre än en timme sedan.
Får väl ta och göra i ordning några mackor eller nått kanske. Har inga chips tyvärr :P

Sen ska jag spela The Sims 3 :D

Hemmagjorda chips

Idag har jag bara tagit det lugnt. Har ju vart ledig från skolan, så jag passade på att sova länge och väl och sen tillbringa några timmar i sängen.
Efter det så drog jag hem till Linus. Vi har kollat på ett avsnitt av flight of the conchords med Rafael och Jossan. Efter det så prövade vi på att göra hemmagjorda chips. Vi gjorde 4 stycken plåtar med olika smaker och det var grymt gott :)
Sen spelade Johan och Linus Yatzy medans jag och Jossan kollade på.

Nu ska jag och Linus kolla på How I Met Your Mother :)

Dags för ny header kanske?

Kom förresten på att jag borde byta header..
Fast jag har inget photoshop just nu så det kan bli lite svårt. Gah, irriterande!
Jag går ju inte mediaprogrammet längre t.ex och bilden är ganska gammal..
Får ta och pyssla lite med det där nån dag.

I torsdags var det som sagt 4a månader med underbaraste Linus :) <3



Häromdagen gav han mig massa fina hårvårdsprodukter för han tyckte jag skulle ta hand om mitt hår bättre :)
Det var ett riktigt bra märke, ett sådant som frisörer använder. Både shampoo, balsam och hårinpackning.
Sådant där som jag aldrig skulle ha råd med själv så jag blev hur glad som helst! :)
Underbaraste Linus <3

Lovet har gått fort, helgen har gått ännu fortare.

Snart är höstlovet slut, vilket känns segt som fan.
Klart det ska bli roligt att komma tillbaka till skolan också såklart, men det har vart ett välbehövt och skönt lov.
Linus har också vart ledig en stor del av tiden, så vi har även hunnit umgåtts en del efter jag kände mig frisk nog att dra dit.

I torsdags så drog jag och Linus till stan för att käka och fira vår fyramånaders dag. Vi hade tänkt äta på Libanesen på hörnet men det var stängt när vi kom dit. Istället så promenerade vi upp på Söder och käkade på American Pizza Place istället.
Sen drog jag ut till Erika och hängde hemma hos henne ett tag. Vi drack lite vin och snackade en massa innan vi drog vidare till en fest i Bergby. Festen var grymt kul fasten vi bara var 6 pers. Vi spraymålade en bil i ett garage (ta det lugnt, den tillhörde en av de vi festade med, han var med på det), lekte bro bro breja och under höken vingar kom och hade det jäkligt trevligt.

I fredags så drog jag in till stan efter att jag vaknat hemma hos Erika. Där mötte jag upp Kajsa, Annis och Madde och vi begav oss till Waynes för att ta en fika. Det blev till att sitta på fiket i 2 timmar och bara snacka, vilket var hur trevligt som helst verkligen. Jag drack en fruktsmoothie som var hur god som helst också :)
Sen så drog jag hem till Linus och var där och tog det lugnt lite. Hittade en bok jag började läsa lite i och låg och sov en stund också. Sen så började vi dricka lite öl med Charlie och så drog vi ut och drack några öl på Old Saints och umgicks med en massa folk. Det var riktigt najs att träffa på så många olika roligt människor där den kvällen. Kändes som om nån från alla kompisgäng var där nästan, var hur kul som helst att snacka med alla!

I lördags så var jag och Linus hemma hos mig i Forsbacka och käkade hamburgare och pommfritt. Linus fick laga maten medans jag fixade med lite skolarbeten. Sen så drack jag även lite vin med min mamma och pratade med henne med.
Efter maten så drog vi in till stan för att gå på bio. Filmen hette "Tusen gånger starkare" och gick på 7an, och var helt ok. Vi hann även med att ta en fika på Mingel och Bar efter filmen också, innan vi åkte hem.
Hemma hos Linus var det liten folk som satt och förfestade, men de drog ganska snart iväg ut på krogen.
Sen kom Jacob dit och jag, han och Linus satt och umgicks ett tag och spelade lite tetris. Sen var klockan helt plötsligt vid 3tiden och de andra kom hem från krogen. Så det blev så att vi umgicks med dom ett tag innan vi gick och la oss.

Idag så har jag och Linus sovit länge, tagit det lugnt och även käkat på Max.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska se någon tv-serie eller kanske en film. Sitter just nu och kollar på trailers och läser grejer på sf.se och imdb.com.

Det var min helg, och inlägget blev visst en bit :P
På tisdag är det skola igen. Imorgon ska jag vara med Linus :)

Att lyckas låsa ut sig själv..

Det är hur tråkigt som helst att ligga hemma och vara sjuk!
Visserligen så mår jag ganska så bra nu. Är inte lika trött som igår och i förrigår. Men jag är fortfarande väldigt hostig så jag har tyckt det vara bäst och vara hemma någon dag till.
Men det är sjukt tråkigt att tillbringa all sin tid ensam på sitt rum. Tvn står på och jag kollar på dåliga program. Nu har jag gått så långt att jag sitter och läser bloggar (sådana där tråkiga b-kändisbloggar som jag hatar att läsa annars egentligen, eller iaf inte ser någon anledning att göra) och lyssnar på Hanson..

Hamnade inne på Nemo (från Kungarna av Tylösands) blogg och blev faktiskt förvånad. Den var ganska välskriven och han framstod som en normal person. Ja en sån som älskar att knulla och supa alla dagar i veckan, men han skrev faktiskt bra! När jag läser Jockibois, Paow eller liknande (vilket jag inte gör ofta, just därav..) så vill jag bara spy. Men den här gick faktiskt att läsa och jag tillbringade några minuter med att göra det, bara för att ha något att göra. Var även så jag kom in på att börja lyssna på Hanson ^^

Han skrev ett inlägg att han hade just nu stadiga 20.000 besökare och var nöjd med det, varken mer eller mindre.
Jag har oftast mina stadiga 2 besökare, och dom är jag nöjda över ^^ Har ju ingen aning om vilka de är, men de stannar fint och snällt kvar även de veckor jag inte ens skriver något!
Den 28 tror jag det var hade jag dock hela 18 unika läsare! Ganska imponerande för att vara mig, eftersom jag inte ens gjort reklam för bloggen på min facebooksida på ett bra tag och jag inte hade postat ett inlägg på en vecka då heller. Vettefan vad som hände där rikttigt :P

Nu ska jag snart klä på mig varmt och gå ut på altanen och göra friterade pommfritt :D
Drömde om Max inatt och är så sugen på pommfritt att det är sjukt! Får dock inte göra det inomhus eftersom morsan tycker det stinker :P

Men jag får allt passa mig.. Igår natt vid 2tiden gick jag ut i bara pyjamasbyxor å t-shirt och lyckades låsa ut mig själv.. Hade inga pengar på mobilen och inga strumpor ens! Fick springa runt till framsidan (skitkallt om fötterna!) och ringa på tills morsan kom och öppnade xD
Så nu ska jag fan dubbelkolla så jag inte låser igen altandörren och för säkerhetsskull kanske lämna ytterdörren uppen också xD

Höstlov och höstaktiviteter, och så sjukdom såklart!

Bara för att jag fastnade i min egna lilla tankebubbla där så glömde jag skriva det jag hade tänkt skriva.
Vilket, nu när jag tänker efter, är egentligen jätteonödigt. Men är det min blogg så är det :P

Idag så ligger jag hemma och är sjuk, vilket är hur tråkigt som helst.
Speciellt när det är höstlov och min pojkvän är ledig från jobbet i ett par dagar. Eftersom han jobbade nästan hela förra veckan och vi inte alls umgicks särskilt mycket så hade jag hoppats att vi skulle kunna umgås och göra saker nu, men icke då..
Och dessutom så bjöd han med mig på nån släktträff idag med bowling och ätande på Church Street som jag då missar..

Men det är väl egentligen lika bra att det är höstlovet jag är sjuk på så jag inte missar mer skola iaf. Och dessutom så är det (bara) hosta jag har och inget värre, även om det är jävligt drygt att ligga och hosta..
Så om jag ligger hemma någon dag till nu, och fortsätter äta halstabletter, dricka varmt och sådant, så hoppas jag att jag är frisk nog till helgen. Så jag kan umgås med Erika på torsdag, Annis å Kajsa (och förhoppningsvis Madde!) på fredag och vara med Linus så mycket som jag bara kan.
På torsdag har jag och Linus förresten vart tillsammans i 4 månader också :) Om vi ska räkna från den dagen jag tycker gäller (vi diskuterar fortfarande det där litegrann.. Men det är minst 4 månader iaf, han tycker en tidigare dag :P).

Nu ska jag ta och skörda mina potatisar på Farmville, ett spel som alltid får ta upp mycket av min tid när jag är hemma och inte har något annat för mig ^^

Ny blogg kanske?

Idag satt jag och kollade runt på olika bloggsidor och funderade på om jag inte skulle starta en ny blogg. En nystart så att säga.
Skulle på ett sätt vara roligt att starta en ny blogg och kunna ha den precis som jag vill. Skulle kännas roligare att skriva i den då på ett sätt och jag skulle komma igång att blogga lite mer vilket jag verkligen tycker om.
Och dessutom skulle jag vilja ha en schysstare design och en sida mer anpassad efter hur jag vill ha den.

Fast samtidigt så vet jag inte om jag vill göra det. Blogg.se funkar bra för mig hittills och jag har ändå skrivit här i mer än 2 år nu. Då känns det dumt att avsluta det liksom. Jag har aldrig varit en sådan som bytt bloggsida hit och dit som många andra. Jag har alltid varit nöjd med blogg.se och har inte känt att jag behöver ha ett "bättre bloggnamn", att jag ska börja skriva om bättre saker eller att jag ska dölja mitt förflutna.

Eftersom jag inte skriver efter något tema och aldrig har gjort det så känns det konstigt att jag skulle börja med det. Nu när jag tänker efter kan jag inte komma på hur jag skulle ha en ny blogg om jag startade den ens..

Nä, det funkar finfint för mig här på altgirl.blogg.se, jag trivs med namnet och jag trivs med den :)

RSS 2.0