Kort sammanfattning av 2010!

Roligast:
Svårt att säga en enskild händelse som var roligast faktiskt, har haft många roliga stunder. Istället så säger jag att hela sommaren har vart roligast i år. Jag blev tillsammans med Linus, hängde massa hos P-O i hans trädgård, var på Peace and Love och Getaway och massa annat som kanske inte var så speciellt men däremot roligt.

Pinsamast:
Jag vet inte riktigt, jag tycker inte saker och ting är så pinsamma faktiskt. Saker jag själv gör, om de vore pinsamma så borde jag ju ångra dom, och jag ångrar aldrig saker. Så det funkar ju inte. Jag vet faktiskt inte riktigt vad som har varit pinsamast, så så får det bli.

Läskigast:
Jag vet inte det heller riktigt. Läskigt låter ju liksom väldigt.. läskigt. Jag tror inget sådant har hänt riktigt. Jag tror inte jag direkt har varit rädd eller så. Fan, dålig jävla lista det här..

Tråkigast:
Vintern. Har legat inne en väldans massa del den här vintern. Dels för jag har varit deprimerad och inte orkat mig ut riktigt, och sen för andra anledningar. Det har iaf vart ganska så tråkigt, jag har bara längtat tillbaka till sommaren.

Bästa låten:
Svårt att säga faktiskt. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag lyssnade på i sommar ens :P Men tack vare Björn i våras så har "Always" fastnat på min hjärna, fast den inte ens är särskilt bra.

Bästa nya kontakter:
Den absolut bästa nya kontakten jag har fått i år är ju Linus såklart. Träffade på honom i maj och fattade tycke för honom redan från början. I juli blev vi tillsammans och sen dess har vi hängt ihop. Vi har haft våra problem, men även många bra stunder. Jag älskar verkligen honom, för han får mig att må så bra. Jag älskar hur han tittar på mig och verkligen visar med sina ögon hur mycket han tycker om mig. Jag älskar hur han skrattar och hur han ler. Vi har roligt tillsammans och jag trivs med honom. Jag är dålig på att förklara min kärlek så här, tycker bara det låter bögigt, men iaf så är han just nu min allra bästa vän och jag är väldigt glad att jag har träffat honom.


En trött trött tjej som ännu inte kan sova.

Idag är jag trött.
Tror jag somnade nånstans runt klockan 6 imorse och klockan 10 så klev jag upp. Kände att det var dags att försöka vända tillbaka dygnet en bit så man inte kliver upp runt 16-tiden varje dag, och dessutom hade jag lovat min lillebror att följa med honom och mamma till köpis. Mötte upp dom där vid 1tiden och gick runt och kollade på skor åt lillebrorsa. Han hade nyss köpt ett DS-spel (mario kart) så han var ovanligt snäll och trevlig ;)
Sedan käkade vi på Sibylla, kebabtallrik för min del, innan vi kollade efter lite mer skor och sedan åkte hem.

Efter det har jag bara vart hur trött som helst och tagit det lugnt. Kollat på tv, suttit vid datorn samt spelat nån timme Final Fantasy XII.
Har även fått besök av min morbror och fått låna en mobil av honom. En likadan modell som jag redan hade bara att den här är silvrig och min var svart. Grejen är att jag har tejpat min batterilucka och hade en spricka i skärmen plus att den hade börjat krångla. Så därför fick jag låna hans dotters gamla istället. Man kan ju önska sig en ny mobil, men jag skiter i vilket så länge jag bara har en som fungerar. Känns lite roligt att ens 10-åriga kusin fick en touchscreenmobil i julklapp och jag fick hennes gamla ^^ Märks att man växt upp en bit..

Nu ska jag kolla på avsnitt två av "This Is England 86" och sen blir det att försöka sova.

Har även lagat mat idag, det gick lyckat. Enkelt men gott! Och det innehöll ost såklart ^^

Namninsamling emot bannern för bloggshop.

Har den senaste tiden stört mig på reklambannern som blogg.se har bestämt sig för att lägga in längst ner på sidan.
Jag tycker att det bästa med blogg.se har varit just att de har inte haft massa störande reklam utan har lagt den snyggt mellan inläggen. Då stör de inte när man läser själva inläggen men de syns ändå.
Bannern de har längst ner på sidan nu tycker jag är mycket irriterande och tar fokus ifrån själva inläggen.
Har även hör folk med minilaptops klaga då den tar upp alldeles för stor plats på sådana.

Iaf, så ville jag bara säga att ni som också stör er på det kan gärna gå in på --> denna länk <-- och skriva på namninsamlingen som är emot den.

Jag har inte alltför mycket tro på att namninsamlingar ska ge något, har aldrig vart med om det trots många namnlistor påskrivna. Men om jag slutade att kämpa för saker jag tycker är fel eller orättvisa så skulle jag inte vara jag liksom. Och vad är man för människa om man aldrig ens försöker kämpa?
Så skriv på tycker jag. Även om det inte ger någonting kan man iaf efteråt säga "Jag försökte iaf.

Borde kanske sluta deppa?

Idag har det blivit ännu en seg dag som jag har spenderat hemma. Har inte haft någon lust att lämna sängen eller mörkret på mitt rum helt enkelt. Jag skulle kunna dra in till stan, hänga med kompisar och sånt, men jag känner att jag inte har någon lust eller ork direkt. Det enda jag vill just nu är allting ska kännas bra igen.

Det blev ingen skola idag,
så jag har kunnat ligga kvar i sängen hela dagen. Igår natt när jag försökte sova så vandrade mina tankar bara iväg och jag orkade inte deppa ihop. Så jag spenderade natten med att se på film och sen diskutera den på IMDB samt läsa andra diskussioner.

Fast jag har faktiskt vart ut ur mitt rum
ett tag. Jag gjorde nudlar vid 3-4 tiden (som jag sen åt på mitt rum) och sen har jag vart ut och rökt nån gång. Vid halv 7 gick jag iväg till konsum för att köpa cola och mer cigg så jag klarar mig resten av kvällen också. Imon är det skola igen.

Hoppas att det händer någonting trevligt eller roligt till helgen. Har dock inga pengar så får se hur det blir med det, allt roligt kostar ju pengar känns det som.. Just nu önskar jag att det kanske är nån skön fest nånstans med härliga människor eller att jag kan få tillbringa en hel bra dag och få sova med L. Men hur det blir med sånt verkar man ju aldrig veta heller..


Bild ifrån idag. Dålig mobilkamera så jag fotar på toan där det är bra ljus xD
Snodde brorsans mössa och började klä på mig för att dra till affären.

Ung vänster möte och veckokurs.

Idag har jag vart ledig som alla andra måndagar, så jag har som vanligt tagit det ganska lugnt. Vaknade vid 1 tiden men låg kvar och drog mig till efter klockan 2. Sen så blev det att käka lite ostmackor och spela Final Fantasy i ett par timmar.

Efter det drog jag in till stan och Ung Vänster möte, vilket var trevligt. Björn, Pontus, Rafael, Carro och Alice var där. Vi käkade pommfritt, spelade DS och flummade. Vi hann även med att ha möte såklart. Nu är det bestämt att jag ska följa med på veckokursen nästa år igen, 3-6 januari är det vi drar. Kommer nog att bli trevligt precis som sist. Borde bara försöka få tag på en luftmadrass eller nått om nån har, jag hatar att sova på liggunderlag bara. Min rygg tycker inte om det.


Bild på mig, Ida och Andreas ifrån årets veckokurs.

Ikväll blir en myskväll bara för mig själv!

Igår kväll var Linus här och vi käkade tacos tillsammans med min mamma och lillebror. Var hur gott som helst såklart och jag tror jag åt så mycket att jag gick upp några kilo. Satt efteråt och var så mätt att jag knappt orkade röra mig, men trots det så försvann chipsen å ostdippen som stod framför mig efter ett tag..

Ikväll ska jag bara ägna åt mig själv. Det är mycket som inte är som jag önskar just nu, och jag är inte nöjd med min situation. Men jag får helt enkelt göra det bästa av det, och det gör jag på detta sätt. Så nu ska jag strax ner och se vad jag kan skrapa ihop av tacosresterna och äta mig ännu lite mer fet. Sen så blir det tv-spel, tv-serier och film hela kvällen samtidigt som jag ska gotta mig med tacochipsen med ostsmak, som finns kvar sen igår, och cola. Låter som en helt fantastisk kväll, och det är precis vad jag behöver!


Kyckling och pommfritt funkar visst ihop!

Igår var Linus här och lagade mat tillsammans med mig. Vi lagade pommes frites, kyckling och vitlöksbröd. Till det hade vi två sorters vitlökssåser, sallad, paprika och jag drack cola och Linus drack lättöl. Hur gott som helst var det!
Efter det var vi båda hur tjocka som helst och jag funderade på om jag kanske skulle dö litegrann av tjockhet och Linus drack kaffe och klagade han med på att han var tjock.
Sen satt vi och pratade med min familj som kommit hem från innebandyträning innan vi drog in på mitt rum och kollade på tv. En dokumentär om Fillipinerna och en om björnar hann vi med att kolla på innan Linus åkte hem.

Idag så har jag bara varit hemma pretty much. Var iväg till konsum och köpte juice (hörde ni det! Juice, och inge läsk!) och hämtade ut mitt paket med den nya PS2dosan en stund vid 3tiden, men annars har jag bara vart hemma.
Har kollat på alla de värdelösa program som går på tv om dagarna samt spela The Sims 3. Har även spelat en stunds Tony Hawk, mest för att kolla om dosan fungerade som den ska. Det gjorde den.

Nu ska jag lämna över datorn till min mamma strax och sen ta något mer att äta. Var inte allt för länge sen jag åt men då åt jag bara två små toasts, så jag är lite sugen på nått mer nu. Fast vem vet med mig, det kanske blir popcorn istället bara. Sen ska jag kolla om det är nått bra på tv, annars blir det lite Final Fantasy XII.


Bild ifrån februari i år. Jag vill börja med skinnjackan igen!

Kort inlägg så här på natten

Usch vad kallt det är nu! Blir ett kort inlägg innan jag hoppar ur kläderna och ner under täcket och värmer mig!
Har vart med Linus sedan igår. Vi har hunnit med att se Harry Potter 4+5, eftersom vi laddar upp med alla tidigare filmer innan vi ska se 7an. Linus har ju bara sett till 4an tidigare, så det kändes som det var en smart idé att kolla igenom de tidigare filmerna, speciellt eftersom han inte läst böckerna heller. Kan vara svårt att hänga med på 7de filmen annars.

Annars så har vi kollat på en film på tv idag, suttit och chillat i finrummet med Johan å Charlie och vart och handlat. På vägen hem till Linus så var vi förbi Willys då, för jag ville handla lite billiga chips och energidrycker. Passade även på att köpa lite varma koppen soppa, fast ifrån Knorr. Var nå Curry kyckling smak, något jag inte testat förut. Linus köpte lite nya blommor, lite mat och Snickersglass som han sedan bjöd på. Gott!

RSS 2.0