And I'm baaack.

Nu är jag tillbaka i Färgelanda och Dalslands Folkhögskola igen. Har faktiskt hunnit tillbringat 2 veckor här redan.
Allting känns hur bra som helst, det känns bara som att vara hemma igen. Har träffat gamla vänner sedan förra året och skaffat mig nya som börjat här i höst :)

Jag har samma rum som förra året och Martin tog rummet mitt emot. Så nu har vi möblerat om och gjort det ena till ett sovrum och det andra till ett vardagsrum. Blev verkligen hur bra som helst, ännu bättre än vad vi trodde!
Har satt ihop våra sängar i mitt rum och gjort dubbelsäng (med dubbla madrasser i, alltså sammanlagt 4 stycken) som är väldigt bekväm. Martins rum har vi satt ihop våra skrivbord så vi har gaminghörna och så har vi köpt en soffa också.

Mycket folk som hänger i det rum som vi då kallar vardagsrummet. Igår var det lite festligheter så vi var väl som mest en 10-12 personer här inne. Folk satt i soffan, i fotöljerna, i stolar och på golvet. Det spelades Battlefield Heroes (PC) och Ice Climbers (NES). Det lyssnades på massor av olika musik, snackades om allt möjligt och alla hade det nog riktigt trevligt. Och så har vi haft det många kvällar. Lite ölhäng, lite tv-spelshäng eller bara häng ändå. Som sagt, riktigt bra rum!

Första veckan på skolan var en introduktionsvecka. Dvs en helt ok dag i Baldersnäs där vi hade lite aktiviteter och kamratlekar plus otroligt mycket tråkig information som jag redan visste eller inte brydde mig. Men en vecka som flöt på ganska snabbt iaf.

Andra veckan började jag med mina lektioner. Jag läser Rättskunskap, Matte, Engelska, Svenska och Personlig utveckling just nu. Engelskan och Svenskan är på B-nivå. På matten så friskar jag just nu upp mitt minne i Matte A, men kommer snart gå över till att läsa Matte B. Personlig Utveckling är som det vi lärde oss på livslinjen, fast i mycket mycket mindre verision såklart.

Annars så har jag hunnit med ett besök i Göteborg också. Jag, Martin och vår nyfunne vän Filipé var dit fredagen första veckan och hängde med lite vänner. Blev även ett krogbesök innan vi tog sista nattbussen tillbaka till Färgelanda.
Jag har även spelat basket, vart med på filmkvällar, haft Amnesia-spelkväll samt umgåtts massor.

Har även haft besök av både Josefine "Bauie" Baumann, Simone O och Johan som gick här förra året redan. Bauie besökte på vägen upp från Göteborg (hon bor i Borlänge och skulle även besöka stockholm på vägen upp), Simone bor ju inte alls långt ifrån och Johan studerar på folkhögskola i Ljungskile vilket även det är nära här.

Idag har det vart en lugn dag. Spelat datorspel, sett på tv och bara tagit det lugnt. Käkade pizza (köpt från ICA) till lunch och thai-gryta som Martin lagade i ordning till middag. Det var väldigt gott och väldigt starkt :P Käkade tillsammans med Johan, Katya och Joel också, vilka också verkade tycka det var gott.

Nu är det dags att gå och lägga mig snart, så jag orkar med skoldagen imorgon. Går ju faktiskt till 4 (även om dagarna går så himla snabbt oftast) så bäst att vara lite pigg.
 
Lite bilder på rummen:


Så glad att vara här med dig igen! <3RSS 2.0