Fuck SD!

Altså, på den senaste tiden har det vart mycket debatter om SD och deras besök på arbetsplatser. Många som är upprörda över att folk inte vill släppa in stackars lilla Jimmie och hans rasistgäng på deras skolor eller arbetsplatser.
 
Men vad fan finns det att vara upprörd över?
SD är ett parti där folk som sitter i partitoppen upprepade gånger uttalar sig grovt rasistiskt. De kallar muslimer för terrorister och parasiter. Sprider lögner om att alla muslimer är på ett sätt.
Hur fan kan folk gå på det?
 
Jag har en kompis som är muslim. Eller ja, egentligen har jag rätt många kompisar som är muslimer. Vissa av dom är mer hängivna i sin tro, medans vissa mer bara firar högtiderna. Precis som det är för alla mina kristna kompisar. Har vänner som går i kyrkan varje vecka, och vänner som bara firar påsk och jul.
Man kan inte dra alla över en kam. Muslimer är inte onda.

Men det är den bilden SD försöker sprida. Hävdar att vi är på väg mot sharialagar i Sverige om inte de gör någonting. Ingen av mina polare vill ha sharia, varken de som är muslimer, de som är kristna eller de som är ateister. Men SD försöker sprida bilden av de farliga muslimerna och deras farliga idéer och lagar.

Men det är SD som är dom farliga!
Som den nämndemannen från SD som i en överläggning i ett mål säger att det inte gör något att en slöjbeklädd muslimsk kvinna har blivit påkörd. Just för att hon var muslim och hade slöja. Och han får ändå sitta kvar som nämndeman.. Sånt skrämmer mig!
 
Hela SD skrämmer mig.
Det är odemokratiskt att inte släppa in SD på skolor och arbetsplatser säger folk. Trots att det finns folk på dessa platser som SD kallat för parasiter, folk som SD vill skicka ut ur Sverige. Folk som är helt normala människor som är lika mycket värda som vem som helst annars, men som SD ser ner på för att de är född i ett annat land eller säger sig tillhöra en annan religion.
Konstigt att dessa människor känner sig otrygga med att ha SD på deras skola eller arbetsplats eller?
 
Dessutom så har folk blivit nekade till att ha budskap mot rasism på sig när SD ska vara där på besök. Vart fan är demokratin i det då?? Att vara mot rasism betyder att man tycker att alla ska behandlas lika. Att vara mot muslimer betyder bara att man är dum i huvudet och ser ner på vissa människor och därför tycker att alla människor inte ska behandlas lika. Ser ni skillnaden? Att vara mot rasism är demokratiskt, att vara för det (vilket SD fucking är!) är odemokratiskt! 
Du får alltså inte bära en pin eller t-shirt där det står att du är emot rasism på. Men du får stå där med ditt parti och snacka massa lögner och trycka ner på människor. 
Så nej, det är inte odemokratiskt att inte släppa in dom. Deras yttrandefrihet ska inte inkränkta på andras!

Som min vän Kaptenen skrev:
Lär dig svenska med Sverigedemokraternas Fascistiska Ordlista- SDFOL
Vänsterextremist (substantiv, en/-en/-er): Anställd i den offentliga sektorn som värnar om allmänheten framför att låta en klick idioter kräva sin yttrandefrihet för att begränsa andras.
 
 
Jag börjar bli så jävla trött på det här nu helt enkelt. Kärlek och solidaritet, varför ska det vara så svårt?
Så här är mitt ramblande arga inlägg. Ber om ursäkt om jag använt mig av slarviga uttryck eller nåt. Men jag är för arg för att skriva en ordentlig text just nu.
Jag är arg, ledsen och besviken på vart världen är på väg helt enkelt. Fuck SD! Krossa Rasismen! Rösta rött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0