The Sims 3 - Legacy Challenge

De senaste dagarna har jag mestaldes fokuserat på plugg och andra tråkiga grejer i det verkliga livet. 
Men har fått lite tid över till att titta till mina familjer i The Sims 3 också som tur är. Sexlingarna fortsätter sköta skolan och utvecklas.
Men i The Legacy Challenge går det däremot inte riktigt lika bra.

Carinas fästman Roland fortsatte att undvika henne. Mycket riktigt kom han dock förbi när en inbjudan till fest kom upp, och efter en utskällning från Carina lovade han att bättra sig. Han stannade kvar och sov över med familjen i några dagar och fick se hur fint Diana utvecklades från småbarn till barn och började skolan.
Därefter gick han tillbaka till att undvika dem. Carina tänkte att om de bara gifte sig så skulle kanske allting ordna upp sig till det bättre, och bjöd därför efter ett par dagar in till bröllop. Roland och hans familj kom dit och dansade lite och hade det trevligt en stund med Clint (som förresten hookat up med Rolands ena bror Eddie) medan Carina duschade och gjorde sig i ordning för dagen. 
Sedan när det var dags för själva bröllopet så gjorde sig alla i ordning och Roland och Carina ställde sig under bröllopsvalvet redo att säga sina löften. Då kom Roland helt plötsligt på att han tydligen hade andra saker att göra, och han flydde fältet.
Carina blev såklart ledsen, och gästerna som var där för ett bröllop men nu fick gå hem utan att något hänt kände sig besvikna.

 
En chans till fick Roland iaf och kvällen efter bjöds det in till bröllop igen. Denna gång kom inte Roland fören efter flera timmar, och strax efter det försvann han iväg lika snabbt igen då han tydligen var trött. Ännu en bröllopsfest som blev misslyckad alltså, och Carina började känna sig deprimerad.
Det fick Carina att åka hem till Roland och skälla ut han efter noter. Han tyckte tydligen inte att det var särskilt illa, så efter ett stort gräl hälsade Carina att nu var det allt slut mellan dom. Han kunde ha kontakten med sin dotter om han ville, men hon ville inte ha något mer med honom att göra.
 
Så nu roar sig Carina med att hänga runt på fester och klubbar och leka DJ istället. Och vad ska hon egentligen med en man till? Hon har en underbar dotter och en snäll bror som hon bor med i ett stort fint hus. Nu är det dags för henne att fokusera på sig själv och sina drömmar, istället för på en man som inte uppskattar henne.

Diana verkar trivas bra med att bo med Carina och Clint också, och efter att hon fick renovera om rummet på ovanvåningen till sitt eget sovrum trivs hon bara ännu mer. Hon sköter skolan och har börjat måla lite på fritiden,och till framtiden har hon just nu planer på att syssla med musik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0