The Sims 3 - The Black Family

Jag startade ju en ny familj i The Sims 3 med målet att föda så många barn som möjligt, och fortfarande ta hand om familjen med dess önskningar så bra som möjligt.
Hittills har det gått bra, även om jag har fått hantera medelålderskriser, försvinnanden och även dödsfall!

 

Föräldrarna i familjen heter Lucius och Narcissa Black.
Lucius är författare till yrket och Narcissa är konstnär, vilket gör att båda kan arbeta hemifrån och därmed spendera så mycket tid med familjen som möjligt. Narcissa har uppnått högsta nivån som konstnär och kränger tavlor för flera tusen flera gånger i veckan. Lucius visar att han är en mästerlig författare genom att pumpa ut bästsäljare i flera olika genres, såsom ”Elefanter är inte gröna”, ”Haha sa clownen” och ”Det Dramatiska Dramat”.

Förstfödd i familjen var Bellatrix. Lite galen och impulsiv, men med ett gott hjärta innerst inne. Troligtvis. Gick ut skolan med bra betyg och tog körkort utan några problem.
En kulen tisdagsnatt trotsade hon utegångsförbudet, och hängde hemma hos Nozo Curious till sena natten. På vägen hem blev hon upplockad av polisen, och efter det vet ingen vad som egentligen hände.
Helt plötsligt försvann hon som spelbar karaktär även om hon fortfarande fanns med på familjebilden och i folks kontaktböcker. Kontakta henne gick dock inte att göra, och trots flera samtal till polisen fick vi inget svar om vad som hade hänt.
Ungefär 3 veckor senare medan de vuxna i hushållet var på semester, tonåringarna på bal och yngsta barnet ensam hemma med en barnvakt så kom hon helt plötsligt promenerande nedför gatan. Sa inte ett ord om vart hon varit eller varför hon varit borta.
Men tillbaka kom hon iaf, och efter ett tag hemma tog hon sedan sitt pick och pack och flyttade till ett eget hus.

Efter Bellatrix så fick familjen Black sedan trillingar; Cassiopea, Andromeda och Sirius.
Andromeda var atletisk och social. Efter att ha uppnått högsta nivån som proffsidrottare (vilket ända sedan hon var liten varit hennes dröm) och träffat kärleken i sitt liv så flyttade hon sedan hemifrån.
Cassiopea var konstnärlig precis som sina föräldrar och blev riktigt bra på att måla innan hon efter ett bråk med föräldrarna en dålig dag bestämde sig för att flytta hemifrån precis som sin systrar tidigare gjort.
Sirius växte länge upp som enda son i familjen, han var händig, teknisk och flera skulle faktiskt kalla honom för ett geni!
Men trots sina genidrag så tänkte han inte alltid efter så långt. Visserligen var han riktigt händig och borde ha klarat av att laga den där diskmaskinen, men han skulle nog ha moppat undan vattnet under diskmaskinen innan han kopplade in elektriciteten. Utan att ens ha hunnit gå ut high school så dog han en alldeles för tidig död efter att ha fått en elchock, och han sörjdes djupt av alla hans syskon och hans föräldrar.

Efter trillingarna fick familjen sedan tvillingar.
Än en gång var det två flickor, som fick namnen Elladora och Callidora.
Elladora växte upp till att bli ett riktigt geni i köket och en mästare på att fiska. Efter att ha gått ut skolan och fokuserat på att lära sig alla recept och leva livet med att fiska ett tag så skaffade hon sedan jobb som kock, och flyttade slutligen hemifrån.
Callidora var precis som sin äldre bror ett riktigt geni, efter att hon gått ut skolan så började hon arbeta som läkare. Efter att ha uppnått den högsta nivån inom karriären och fått ett fast förhållande sitt karaktärsdrag som ensamvarg till trots, så flyttade även hon hemifrån.

Ett tag efter Sirius död och de äldsta systrarnas utflytt så föddes Alphard.
Just nu lever han livet de sista dagarna som barn innan det senare i veckan är dags att fylla tonåring.
Alphard är atletisk och modig, och har drömmar om att en dag kanske bli brandman, polis eller detektiv.

Efter Alphard så fick familjen än en gång tvillingar (att båda föräldrarna har fertilitetsbehandling hjälper kanske), en flicka som fick namnet Lucretia och en son som fick namnet Licorus.
Båda två har nyss fyllt barn och börjat skolan. Trots en bra barndom med många kärleksfulla syskon så verkar inte tvillingarna vara världens bästa människor. Lucretia är slabbig, en soffpotatis och en nolla. Licorus är ond, galen och upprorisk.

Trots så många barn och ett hektiskt liv för att få allas aktiviteter att falla på plats så är Lucius och Narcissas förhållande starkare än någonsin. Lucius hade en liten medelålderskris men efter att ha skaffat en schysstare bil och en tatuering och fått leva ut sin ungdom lite så blev allt bättre igen.
Nu när båda har högsta färdigheten inom sina områden så tjänar de gott om pengar, och har haft råd att bygga ut huset vid behov. De har till och med haft butlers boendes med dom vid några tillfällen (även om de har en tendens att sluta efter ett tag, jag kanske borde börja prata med dom istället för att bara ignorera dom? :P).

Med bara tre barn boendes hemma så börjar bebislusten bli stor för både Lucius och Narcissa.
Narcissa har ju till och med en önskan om att få minst 10 barn, och hittills har de ju bara 9..


Kommentarer
Postat av: Daniella Caspian

Bästa.jävla.namnen någonsin ju!!!

Svar: Ja fett många namn att välja av också, så perfekt ju! Tack igen! :D
AltGirl

2014-06-04 @ 14:43:01
URL: http://vapenbroder.blogg.se
Postat av: Mamma

Författar drömmarna finns kvar ännu märker jag.
<3 <3 <3
Underbart tycker jag. Tror faktiskt att de får ett barn till.. minst
<3 <3 <3

Svar: Kul att skriva av sig ibland vet du :P
AltGirl

2014-06-04 @ 23:06:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0