Så överlever du en borgarattack

Så överlever du en borgarattack:

 

1. Se till att du är en framgångsrik man
Framgångsrika män är de som har tjänat bäst på borgarnas politik, trots att Anders Borg hävdar tvärtom. Så lita inte på Anders Borg utan se till att göra en könsoperation och skaffa dig ett jobb så kommer du snart börja tjäna du också.

2. Se till att vara heterosexuell och hålla händerna på täcket
Enligt Yngve Andersson bör vi ändra på sexualkunskapen i skolan. Det ska inte snackas så mycket om preventivmedel och uppmuntras till homosexualitet, istället ska det uppmuntras med avhållsamhet. Så om du har händerna på täcket och låter bli att tänka snuskiga tankar om andra av samma kön bör du klara dig.

3. Se till att inte ha några sjukdomar
Eftersom alliansen har avskaffat det statliga monopolet på Apotek så har du nu fler möjligheter. Faktiskt så många att de har fått klagomål att folk inte har någon aning om vart de ska hämta ut sin medicin, utan måste ringa runt och leta. Så se till att du inte har några sjukdomar så behöver du inte riskera att få ett epilepsianfall eller liknande medans du ringer och letar efter din medicin.

4. Se till att inte tänka på din moral
Ett bra sätt att tjäna pengar är att sälja saker om man jobbar med det. Så strunta i den där magkänslan som säger att något inte är rätt och sälj utrustning till Libyen så att diktaturen kan övervaka flyktingar. Det viktiga är att du i alla fall kommer att tjäna pengar.

5. Se till att inte ha något annat etniskt ursprung
Eftersom Reinfeldt nu har gått ut i en debatt där han stödjer Frankrikes förslag om att det ska vara förbud mot slöjor och burka i tunnelbanorna så får man nu se till att vara svensk och ha svenska traditioner om man vill kunna ta sig någonstans. Så se till att du inte använder burka så kommer det gå bra.

Nu är du en framgångsrik, heterosexuell, svensk man utan några sjukdomar eller moral och bör därför klara dig lugnt trots den borgerliga attacken.

Alternativ punkt:
Anser du dig ha svårt att uppfylla punkt 1-5 kan du även pröva med att rösta rödgrönt i nästa val.
OBS! Detta verkar inte vara testat utan görs på egen risk! OBS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0